Важни астрологични периоди за 2020-та

Важни астрологични периоди за 2020-та

През 2020-та има шест лунните и слънчеви затъмнения. Това са моменти за вземане на решения. Привличат промените и са силно енергийни. Да се фокусираме върху най-важните астрологични периоди за 2020-та.

Първото лунно затъмнение за 2020 бе на 10 януари в знака на зодия Рак. Следва лунно затъмнение в Стрелец на 5 юни. На 21 юни предстои слънчево затъмнение в Рак, на 30 ноември ще очакваме лунно затъмнение в Близнаци и на 14 декември слънчево затъмнение в Стрелец.

От 13 май до 25 юни Венера ще бъде Ретроградна в знака на Близнаци. Ще бъдете много любопитни и амбициозни. Ще ви вълнуват любовта и парите, но периода се характеризира с възможности за раздели, затова бъдете внимателни.

Парите също няма да идват лесно, очаквайте непредвидени разходи, особено ако касаят дейности, свързани с въздушните Близнаци - пътуванията например.

От 10 септември до 14 ноември по възможност не започвайте нов бизнес, особено ако не сте запознати много добре с конкурентите. Ретроградния Марс ще бъде в Овен, затова се дръжте далеч от спорове, защото ще изгубите.

Aстрологични периоди за 2020-та

Планирайте по-висока физическа активност, която да ви освободи от негативните емоции. Не си правете експерименти и контролирайте гнева си.

От 22 март до 2 юли Сатурн ще е във Водолей. Това ще ви накара да преоцените социалните си връзки и обкръжението си. Сатурн ще ви научи, че малкото е повече. Съветът на планетата за този период е да заложите на качествените приятелства, не разчитайте на количеството.

Астрологично най-добрите месеци за 2020 ще бъдат януари, април, август и декември. Планирайте важните си събития в тези периоди. Особено са подходящи за бизнес, брак и големи покупки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати