От 7 до 17 януари се отваря портал, изпълняващ всички желания

сбъдеване на желания

На 7 януари се отвори портал, който води до изключително успешен и ползотворен период от живота. До 17 януари всички позитивни желания ще се изпълнят.

Особено важно е през този 10-дневен период да планирате внимателно финансовите си операции. Бъдете сигурни, че те ще донесат много големи дивиденти.

Любовта също ще процъфтява. Важно е да обмислите внимателно отношенията си през този период. Проведете важните срещи, направете признанията, които отдавна пазите в тайна. Извинете се на любимите си хора. През този период всичко ще бъде простено и нещата ще се подредят.

Все пак Съдбата си знае работата. Подгответе се добре – Съдбата ви е приготвила няколко изпитания. След като се справите с тях обаче ще преминете на по-високо ниво в живота си, ще постигнете дългоочакван успех.

Все пак изпитанията няма да бъдат за всички – три зодии ще имат особени успехи. И за тях, разбира се, има изненади.

През тези дни ще откриете истината. Възможно е да се сдобиете с много пари или да намерите любовта. Каквото и да търсите, помнете, че през този период всички врати ще бъдат отворени. Късметът ще се усмихне на всички.

Щастието обича трудолюбивите хора, затова не стойте на едно място, чакайки всичко да дойде наготово. Рискувате да се сдобиете само с разочарования и неуспехи.

Представителите на зодия Рак ще получат шанс от Съдбата да поправят минали грешки и да започнат на чисто. Новият им живот ще бъде изпълнен с емоции, които досега липсваха. Раците имат възможност да разберат защо са се отклонили от истинския си път.

енергиен портал

Щом всичко се изясни, енергийните ви пътища ще се отворят. Очаквайте при вас да се върне стара любов. Това ще ви донесе голяма радост.

Съдбата ще бъде благосклонна към вас. Подготвила ви е много награди – щастие и любов, които отдавна чакате.

За представителите на зодия Везни се препоръчва да не харчат пари в периода 7-17 януари. Астролозите смятат, че в противен случай Везните цяла година ще бъдат без пари.

Съдбата ви е подготвила изпитание. Ако се справите с него успешно, ще може да излезете от ситуация, случила се през миналата година. В случай, че изпълните това, след 17 януари ще получите възможност да спечелите голямо състояние. Все още е рано да знаете как точно, но трябва да запомните: слушайте интуицията си и не бързайте с решенията.

Периодът 7-17 януари ще бъде най-благоприятен за Рибите. Съдбата ше помогне на представителите на този зодиакален знак, за да изпълнят най-съкровените си желания.

Животът ще стане внезапно по-добър за Рибите. Те ще са по-щастливи и по-успешни. Съдбата им е подготвила повече и по-щедри подаръци. Все пак Рибите не трябва да се отпускат, тъй като нищо не идва наготово в този свят. Работете върху себе си, инвестирайте в развитието си и ще постигнете невероятно щастие.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати