sanovnik.bg»Статии»Астрология»Съвместимост на зодиите»Зодиите, които няма да ви приемат обратно

Зодиите, които няма да ви приемат обратно

MarinellaMarinella
Новак
2010
Зодиите, които няма да ви приемат обратно

Ако сте се разделили с половинката си, а искате втори шанс, нека ви помогнем. Според астрологията представителите нанякои зодии няма да ви приемат обратно.

За тях миналото си е минало и предпочитат да гледат само напред. Кои са те?

Овен

Овните предпочитат новото. Дори да потъгуват ще е малко. Новата връзка ще ги привлече като магнит и бързо ще оставят зад гърба си драмата от вашата раздяла. Овните не се церемонят и не губят време, така че изпуснете ли ги, не ги чакайте обратно.

Лъв

Лъвовете и лъвиците обичат силно и страстно. Ще дадат всичко от себе си връзката ви да върви. Но разочаровате ли ги, рискувате незабавна раздяла. Гордостта им няма да им позволи да останат с вас, ако не усещат вашето уважение. Трудно и много добре обмислено взимат решения, но за сметка на това те са окончателни. Няма да ви откажат помощ, но не разчитайте на възобновяване на предишните отношения.

Водолей

Водолеят непрекъснато гледа да измисли и да направи нещо ново. Така се разсейва и забравя за драматичните неща в живота си, едно от които е раздялата с любим човек. Водолеят моментално ще се затрупа с нови задачи, контакти, срещи и така ще изтика неприятния момент назад в съзнанието си.

Козирог

Зодиите, които няма да ви приемат обратно

Козирозите са много ясни и категорични в целите си. Не обичат празните приказки и не вземат решения, без да са ги обмислили, огледали и преценили от всички страни. Ако решат да сложат край на връзката ви, това е окончателно. Инатът им е пословичен, затова не разчитайте да го вразумите. Няма да се получи.

Скорпион

Тези са на двата полюса. В един момент могат да обичат като за последно, в друг - съвсем да спрат да те забелязват. Връзката с тях си е предизвикателство. Ако усетят дори най-малкия намек за предателство от ваша страна, една проста раздяла е най-добрият ви вариант. Няма да приемат никакви аргументи и няма да ви простят, затова по-добре не се опитвайте.

Стрелец

Стрелецът е от хората, които не обичат да се обръщат назад. При него най-лошото е да се опитате да го промените. Това ви гарантира неговото бързо бягство, без дори да ви сподели къде е намерил грешка в отношенията ви. Не разчитайте на втори шанс тук, много скоро нещо ново ще е завъртяло главата му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати