Годишен хороскоп за Овен за 2020

Годишен хороскоп за Овен за 2020

Белият Метален Плъх, който ще стане новият небесен властелин на 2020, има буен характер. Очевидно е, че напористият и дързък характер на Овена няма да се окаже по вкуса на гореспоменатия. Следователно, за да се сдобие със снизхождението на капризния Плъх, гордият Овен ще трябва да усмири своята праволинейност, да стане по-отстъпчив, а в определени случаи и хитър.

За Овена 2020 година според хороскопа ще започне с апатия и умора. През отминалата 2019 вие сте положили огромни усилия, заради което сега ви се полага качествен отдих. Похарчете парите си за екскурзия до интересно място или спа почивка. През февруари Белият плъх ще ви подари възможност за бързо кариерно израстване и вие няма да изпуснете този рядък шанс.

Пролетта ще ви донесе нов емоционален подем и непреодолимо влечение към всичко ново. Това е време, когато на Овена ще му се прииска да се реализира в много сфери – да получи признание на работното си място, да срещне своята истинска любов, да започне да се занимава с творчество и да внесе нови покупки в дома си. Вашата глава ще бъде преизпълнена от смели идеи. Остава да решите, кои от тях сте готови да изпълните през текущата година и кои да оставите за следващите.

Година на металния плъх за зодия Овен

През лятото на 2020 година хороскопът не съветва Овена да гради огромни планове. Те така или иначе няма да се случат. Близки и приятели ще очакват вашата подкрепа и получавайки я, ще ви натоварят със своите проблеми. Концентрацията върху семейните дела няма да се получи, защото през летните месеци ви очаква сложна ситуация на работното ви място. Не очаквайте разбиране от роднините си. Те по-скоро ще ви се обидят, че ги изоставяте и пренебрегвате заради работата си. Конфликтните интереси ще продължат до октомври.

През есента работното напрежение ще спадне и това е времето, което Овенът ще отдели на семейството си. Дотогава всички обиди ще бъдат забравени и на двете страни ще им е по-лесно да намерят път един към друг. В навечерието на 2021 вие ще имате прекрасно настроение.

През 2020 година зодия Овен ще пренебрегва своето здраве. Всяка преумора през годината на Плъха може да предизвика по-сериозни проблеми. Още през февруари ще почувства себе си много изморен, вял и неготов за каквито и да е активности. След като приключите с неотложните ангажименти – вземете си кратка отпуска. Зимните курорти са отлично решение за презареждане на батериите.

Зодия Овен през 2020

Що се касае до финансовото благополучие, през първото полугодие на 2020 година Овена не трябва да се безпокои. Характерът на този зодиакален знак се отличава с упоритост и предприемчивост, а вродената му праволинейност в повечето случаи му помага да получи благоразположението на хората. Това го прави недостъпен за конкурентите и мошениците и всички награди ще останат за него. Не забравяйте да натрупате спестявания за края на годината, тъй като тогава доходите ви няма да бъдат много високи.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати