Годишен хороскоп за Дева за 2020

Годишен хороскоп за Дева за 2020

Според китайския календар 2020 година се провъзгласява за година на Белия Метален Плъх. Бързо, проницателно и предпазливо зверче. Практичната и внимателна зодия Дева определено ще получи уважение от господаря на годината и ще се възползва от неговата подкрепа, но 2020 година е подготвила немалко изпитания за Девата.

Годината на Плъха е първата от дванадесет годишния цикъл. Ако искате да си зададете висок жизнен темп, то си струва да „хванете бика за рогата“ още от самото начало на новата година. Направете списък с основните си цели и задачи и се концентрирайте върху тяхното изпълнение. Разпиляването и заниманието с второстепенни проблеми няма да бъде по възможностите ви.

През лятото на 2020 година Девата я чакат първите и успехи, но не трябва да придава голямо значение на тези победи. По-късно ще може да почива на лаврите си, а сега е необходимо да се закрепи на достигнатите височини. През лятото у нея ще възникне потребност да прекарва повече време с близките си хора.

Хороскоп за Дева за 2020

През есента положението на Девата според хороскопа ще се подобри и никой няма да може да застане на пътя ѝ. Вие ще се движите по инерция, стремейки се все по-нагоре, и ще поставяте пред себе си по-нови цели, които ще постигате.

В тази луда надпревара главното е да не забравяте за другите важни аспекти от живота, в това число и любимия си човек, иначе сте застрашени от настъпването на момент, в които ще разберете, че възлюбеният ви безнадеждно се отдалечава от вас.

Като цяло 2020 година ще бъде положителна за Девата, въпреки че ще и се наложи буквално да се разкъса между работата си и личните си отношения.

Здравният хороскоп предупреждава, че в началото на 2020 година Девата ще почувства слабост. Тя ще забележи, че умората не си тръгва, а напротив с всеки ден се натрупва все повече. Нито дванадесет часовият сън, нито кафето, нито леденият сутрешен душ няма да ѝ върнат тонуса. В такова състояние е лесно да се хване простуда или някой вирус. Желателно е да икономисва своите сили и да не се претоварва с излишни ангажименти.

С идването на пролетта, когато слънцето стане повече, Девата ще се почувства по-енергична и взимането на отпуска през май месец няма да е излишно. Вие ще бъдете вяли почти през цялата година, затова хороскопът ви препоръчва да се придържате към здравословен начин на живот и строго спазване на дневен режим.

Годишен хороскоп за Дева за 2020

Що се касае за пари, звездите не са единодушни. През следващата година на Девата ще ѝ паднат пари от небето, но ще има и безпарични моменти. Неочаквано ще получите крупна сума или ще станете собственик на някакво ценно имущество.

Достатъчно е внимателно да се отнасяте към парите, за да успеете да ги задържите при себе си. Постарайте се да не предприемате необмислени финансови стъпки и да избягвате спонтанни покупки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати