Много любов, пари и успехи очакват тези три зодии в края на годината

любов

Още една година се изтъркаля неусетно за повечето от нас. Залисани в подготовката по празниците, мнозина от нас обикалят в трескаво търсене на подаръци за близки и приятели.

По-малко от половин месец остава до настъпването на Новата година, а за представителите на три зодии това ще е най-благоприятното време от годината.

Три зодиакални знака ще са сред щастливците, които ще може да се надяват на много късмет точно в края на годината.

Дали и вие ще сте сред онези галеници на съдбата, които в края на тази много динамична и изпълнена с обрати година ще срещнат своята половинка или ще имат шанса да стартират една много успешна кариера в професионален план.

Телец

В края на годината Юпитер е в Козирог, а Уран е в Телец и ако на повечето от вас това не говори нищо, за посветените в тайните на астрологията разположението на планетите направо крещи, че Телците ще се радват на страхотни финансови постъпления.

Декември е месецът на Телците и точно в края на годината представителите на тази зодия ще получат много интересно предложение за работа, която на пръв поглед ще им се стори неподходяща, но е добре да обмислят внимателно, преди да отхвърлят предложението с лека ръка.

Страстните телци ще бъдат приятно изненадани и в още едно отношение - те ще имат едно изключително приятно приключение в любовен аспект, което лесно може да прерасне в една нова голяма любов, но това само времето може да покаже.

щастлива зодия

Скорпион

За Скорпионите или добро или много добро, нали така беше? Явно и декември спазва тази максима, защото представителите на тази зодия ще може да очакват един много успешен декември.

Тайнствените Скорпиони ще получат шанса да изявят скритите си таланти, като по този начин впечатлят правилните хора. Очаква ги добра възможност за развитие, както в професионален, така и в личен план.

Напрегнатите отношения с половинката са на път да бъдат изгладени и декември ще е един много спокоен и приятен месец в интимен план за представителите на зодия Скорпион.

Ако все още Скорпионите не са намерили своята половинка, то през следващите седмици до края на годината скорпионите ще имат шанса да я срещнат, за това ще се погрижат Юпитер, Марс и Меркурий.

Ще посрещнете Новата година във супер форма. Юпитер влиза в Козирог в началото на декември, което означава успех в професионалните ви планове. Ще сте затрупани с нови възможности. Личният ви живот влиза в още по-приятна фаза, а най-хубавото тепърва предстои.

Дева

Сравнително срамежливите Деви ще се намират във върховна форма в края на годината. Вместо да се вглъбят в себе си и да се впуснат в любимото си слагане в ред в къщата и трескаво предколедно чистене, Девите ще срещнат вълнуваща личност, която ще ги накара коренно да променят живота си

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати