Новолуние в Риби - какво да очакваме?

Новолуние в Риби

Лунните фази са едно от най-магичните астрологични явления. Те привличат хиляди науки, свързват се с хиляди събития и природни явления. Освен с физическия свят обаче Луната е свързана и с душите ни. Новолунието е началото на един лунен цикъл, затова то символизира новото начало.

На 6 март Луната навлиза в зодиакалния знак Риби. Това означава, че предстои много чувствителен и сетивен период. През него може да ви завладеят чувства на несигурност, желание за пасивност. Това е моментът да започнете нещо креативно, подходящ момент е и да потърсите сами себе си, защото този период гарантира успех в тези действия.

Смята се, че Новолунието има силата да сбъдва желания. Затова съветът на астролозите е да помечтаем. Да се опитаме да се справим със собствените си проблеми, да излезем от тях, да оставим на заден план всички колебания, всички съмнения, които ни поставят спирачки. Това е моментът, в който хармонията трайно ще се настани във вас.

Новолуние в зодия Риби

Това е и период, в който всичко, за което мечтаем, и всичко, за което полагаме малко усилия, ще се случи с голяма лекота. Новолунието е възможност да се изчистите от всичко, което ви възпрепятства да постигнете това, което желаете. Времето е перфектно да постигнете емоционална и психическа яснота, да извисите себе си.

Причината е, че през този период Луната влияе на емоциите ни и на вътрешния ни свят, който обикновено остава скрит. През този период може да се отдадете и на красотата. Тъй като по природа Риби е сетивен знак, именно през Новолунието повече от всякога ще можете да се насладите на красотата на всичко. Трябва да се оставите и да ѝ се отдадете, за да постигнете именно този мир, който е нужен и желан през цялата година.

Новолуние в Риби - какво да очакваме?

Както казахме, тази лунна фаза е символ на новото начало. Затова именно Новолунието е моментът да се отърсите от всички негативни събития, които са ви се случили през изминавалата астрологическа година.

Периодът символизира не само началото, а и равносметката. Сега е моментът да се огледате и да помислите къде сте, това ли е мястото, на което искате да бъдете, как да продължите напред и как да изберете правилния път, по който да го направите.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
05.03.2019 20:36
nisto ne se ocakva pres novolunieto v ribi stiga ste slagali bozite si tuka teq falsivi gluposti se vartqt postoqno tuk ot nekvi si novi potrebiteli bulgarite totalno isperkahte vece hahahahahahahaha
315
0