Тези зодии ще срещнат любовта в Годината на Свинята

Тези зодии ще срещнат любовта в Годината на Свинята

Годината на Свинята ще е годината на любовта за много зодии

Всяка година идва с нови предизвикателства и постижения за представителите на зодиака. За едни са отредена успехи в личен план, за други в кариерата, за трети в любовта. Нека видим кои зодии ще срещнат любовта в Годината на Свинята. 2019-та се очертава много вълнуваща!

Козирог

Дава ви се възможност да срещнете истинската любов – просто трябва да я приемете. Отпуснете се и започнете да допускате хората до себе си. Имате време до началото на май, когато пред вас ще се появи дълго търсената любов, вземете си я. Най-добра е съвместимостта на Козирог със Скорпион. Най-лоша е съвместимостта между Козирог и Дева.

Скорпион

В Годината на Свинята ни очаква много любов

Е, Скорпиони знаем, че сте страстни любовници, но е време и вие да си намерите майстора. През 2019 ще се появи човекът, който ще ви накара да престанете с временните флиртове и да се отдадете на истинската връзка. Нещата се развият бързо и бурно, в края на периода е възможна дори сватба. Кой да предположи? Най-добра е съвместимостта на Скорпиона с Козирог. Най-лоша е съвместимостта на Скорпиона с Овен.

Дева

Звездите най-накрая ще сбъднат мечтата ви и ще намерите любовта в Годината на Свинята. Внимавайте и следете знаците, които съдбата ви праща. Приемайте хората и не изпускайте възможност за нови запознанства. Един човек ще се открои от тълпата и ще ви направи впечатление. Именно той е вашата половинка. Не избързвайте, опознайте се един друг, за да разберете, че това е вашата сродната душа. Най-добра е съвместимостта на Девата с Лъв, а най-лоша е съвместимостта на Дева с Овен.

Близнаци

Много зодии ще срещнат голямата любов в Годината на Свинята

За тази зодия се очертава много интересно лято. Страхотни емоции, много от които свързани с любовни трепети. Бурна връзка, която ще прерасне в красива приказка. Очертават се много пътувания и опознаване на нови места заедно с половинката, която може би ще се превърне и в нещо повече – другар за цял живот. Е, Близнаци, готови ли сте за сватба? Има най-добра съвместимост между Близнаци и Риби, а най-лоша е съвместимостта между Близнаци и Рак.

Телец

За зодия Телец звездите са отредили големи промени в любовен план през тази година и годеж. И, да вие ще срещнете любовта в Годината на Свинята! Обикновено, представителите на тази зодия са по-обрани в изразяването на чувствата си, но през този период, много от тях ще избухнат като бомба! Вълна от емоции, предизвикани от обекта на желанията ви. Възможна е дори промяна на местожителството, тъй като по всяка вероятност любовта ще бъде от друго населено място, различно от вашето. Най-добрата е съвместимостта между Телец и Рак, а най-лоша е съвместимостта между Телец и Водолей.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати