Най-наблюдателните знаци в зодиака

наблюдателен мъж

Всеки знак от зодиака има своите специфични черти, които го правят единствен по рода си. Способностите на някои в определени сфери са по-развити в тези на останалите.

Други пък притежават качества, които при някои липсват. Така е, защото всички са уникални сами по себе си. Днес ще спрем вниманието си върху най-наблюдателните знаци в зодиака – тези, на които нищо не може да им убегне и могат да ви прочетат като отворена книга. Това са петте най-наблюдателни зодии.

Дева – това са хора, които забелязват всеки детайл и не изпускат и най-малките подробности. Освен че са много добри слушатели, те чуват и запомнят всичко, което казвате. Верни приятели, които винаги ще ви дадат съвет, а щом попаднете в заплетена ситуация, ще се разровят и най-тъмните дебри, за да разплетат случая. Анализират, разсъждават и често почти веднага стигат до правилното решение. Така че, ако имате проблем или не знае какво да предприемете в дадена ситуация, питайте Дева. Това е една от най-наблюдателните зодии.

скорпионът е наблюдателна зодия

Скорпион – трудно се разкриват пред другите. Не обичат да бъдат наблюдавани, но обожават да анализират останалите. Може да изглеждат леко дръпнати, но това е техният начин да поддържат интереса към себе си – като донякъде останат загадка за обкръжението си. Така се пазят от предателства, а и предпазват вас, тъй като ако им навредите, ще ви ужилят много жестоко. Скорпионите биха направили всичко за вас, но ще очакват същото. Злопаметните са, така че дори да простят, няма да забравят. Деликатни и интересни хора.

Козирог – те са по-тихи и затворени, но така ви наблюдават по-добре. Може да мислите, че се държат студено на моменти, но това просто е тяхната природа. Те слушат и анализират събитията и хората около себе си. Ако нещо се превърне в мистерия за тях, няма по-сладко предизвикателство от разгадаването й. Козирозите могат да запомнят всичко, което сте казали или направили, и това им помага да съставят вашето досие в ума си. Винаги може да ги потърсите за помощ, подкрепа или съвет, ще се радват да ви бъдат от полза.

водолеят е от най-наблюдателните знаци в зодака

Водолей – една от най-любопитните и наблюдателни зодии. Лесно усвояват нови знания, учат, възприемат информация. Обичат да се срещат с нови хора, да общуват, да наблюдават. Интересът им към новото им помага да развиват анализиращите си способности.

Те умеят да слушат, ще ви чуят дори когато мълчите и ще разберат какво изпитвате в дадения момент. Умеят да разчитат езика на тялото. Това са хора, които не се нуждаят от кой знае какви обяснения, за да разберат, че има проблем, че не се чувствате добре или пък че сте щастливи. Ще ви подкрепят и помогнат, ако имате нужда.

Риби – изключително мили и добри, те биха помогнали на всеки, стига да могат. Може да им се доверите, ще запазят тайните ви. Чувствителни хора, които могат да усетят кога се нуждаете от помощ и да ви окажат такава. Те са нежни и емоционални. Наблюдават, но не се натрапват, ето защо, хората често остават учудени, когато представител на зодия Риби им обрисува картинката около тях. Те ви познават, но ви изучават внимателно и деликатно.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати