Какви трудности те очакват през 2019 година? Виж тук

зодии

С настъпването на Новата година всеки е нетърпелив да узнае какво му е подготвила съдбата за следващите 365 дни. Устроени сме така, че да се надяваме на най-доброто, но всеки знае, че трудностите са неизменна част от живота и ни съпътстват във всеки наш опит да вървим уверено напред през годините.

И през 2019 година животът ще ни поднася хубави и лоши моменти, ще се редуват приятни и трудни дни, но важното е да не губим вярата в себе си. Тя ще ни сочи винаги вярната посока, за да излезем победители в борбата с това, което пречи да вървим напред.

Отделните зодии се отличават с различни приоритети, различен начин, по който посрещат и разрешават трудностите. Да видим какво очаква хората от всеки знак на зодиака през тази година, какви препятствия е подготвила съдбата за всяка от 12-те зодии.

Овен

На 2 юли се очаква Слънчево затъмнение. За представителите на зодия Овен то е сигнал, че трябва да обърнат повече внимание на дома, който все остава на заден план. За да не изпаднат във финансови затруднения, Овните трябва да проявят прословутия си характер и да наложат строга финансова дисциплина на себе си и семейството си, защото в противен случай ги чака тежка година във финансов план.

Телец

Какви трудности те очакват през 2019 година? Виж тук

Годината ще бъде много трудна за тази зодия. Планетата Уран става ретроградна в Овен и това ще създаде предпоставки представителите на Телеца да пуснат лошия дух от бутилката, тоест токсични хора в своето обкръжение. Отделно упоритостта на Телеца ще го постави в положение да стане непоносим за близкото обкръжение и ще постави на изпитание способността му да запазва спокойствие. Опитите да отстоява мнението си ще донесат много неприятни моменти за хората от този знак.

Близнаци

През март тази година ретроградният Меркурий ще остави без думи дори сладкодумци като Близнаците. Съветът към зодията е да не опитвате да правите договорки с шефовете, да стоите по-далече от публичните словесни изяви и по-рядко да изказвате мнението си в социалните мрежи. Отстъпките са желателни за Близнаците и нека поне през тази година да оставят последната дума на другите.

Рак

Годината ще бъде трудна за зодия Рак. Очертават се тежки моменти в семейните отношения. Нужна е увереност, с която Ракът не разполага в достатъчно количество и това ще донесе редица проблеми. За съжаление Раците се влияят много от мнението на околните и това, в комбинация с тяхната срамежливост и неувереност, ще доведе до загуба на много добри възможности.

Лъв

Това е зодията на лидерите, които обичат да поемат отговорност. Прекалено много задачи обаче ще натежат като воденичен камък дори на Лъва. Представителите на зодията трябва да си спомнят навреме за споделената отговорност и да прехвърлят част от товара си на околните.

Дева

Какви трудности те очакват през 2019 година? Виж тук

Под крилото на Сатурн Девите ще мислят повече за отговорностите към децата си. Това ще им отнеме радостта от простите неща. Ако са достатъчно умни да осъзнаят необходимостта да останат верни на себе си, ще избегнат някои разочарования.

Везни

Сатурн ще бъде в зоната на дома за цялата година при тази зодия. Това означава, че въпросите, свързани със семейството, могат и трябва да имат приоритет пред другите области от живота. Възможно е на някои от хората от зодията да се наложи да се грижат за близките си през тази година, изоставяйки на заден план работата си. Трудностите през 2019 могат да бъдат преодолени от осъзнаването на истината, че това е правилното решение.

Скорпион

Това е още една зодия, за която може да се каже, че годината няма да бъде лека. Ретроградният Меркурий ще предизвика трудности при комуникацията с околните през март. Непремерени думи, грешно изказани мисли не в точното време и място ще бъдат причина за загуба на приятели, както и неприятности в работата. Загубата на близки хора ще се забележи ясно и ще наложи на Скорпионите да помислят дали искат да останат съвсем сами, защото държат да налагат мнението си на околните.

Стрелец

Тази година ще бъде много динамична, посветена на работа и ангажименти за Стрелеца и семейството може да се почувства за втори план. Представителите на зодията трябва да помислят как да намерят време и за семейството и хармонията у дома.

Козирог

Какви трудности те очакват през 2019 година? Виж тук

Козирогът ще осъзнае, че е уязвим по отношение на нерешени проблеми от детството. Необходимо е време, за да може представителите на зодията да приемат някои събития от миналото и да се грижат повече за себе си. След март всички, които са скарани с близки хора, имат шанс да възстановят прекъснатата връзка.

Водолей

Водолеите трябва да бъдат по-отговорни към финансите си. В средата на януари, юни и септември Водолеят може да пристъпи към рисковани финансови операции, които да го затруднят.

Риби

Тази година се очертава като трудна и за Рибите. Нептун ще бъде ретрограден за дълъг период от време - от юни до края на ноември. Рибите ще трябва да се изправят пред някои неприятни истини за хората около тях, както и за живота като цяло. Ще им бъде трудно да гледат живота в близък план, но трябва да се научат да го правят и то в движение. Астролозите съветват към бдителност при завързване на нови запознанства.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати