sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Водолей

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Водолей

Годишен хороскоп за Водолей за 2019-та

ЯНУАРИ

Според хороскопа за 2019-та за Водолей е почувствате, че е дошло идеалното време за промяна или за преминаване към следващото ниво в отношенията с партньора ви. На работното място ще се появят изненадващи промени за целия екип.

ФЕВРУАРИ

Очакват ви мир и хармония, както и приятни изненади в личния ви живот. През февруари ще сте лишени от всякакви здравословни проблеми.

МАРТ

През март ще получавате само добри новини. През втората половина на месеца ще забележите, че финансите ви значително са се подобрили. Дори да не проявявате по-специално романтично отношение, ще поддържате жива искрата в партньора си.

АПРИЛ

Любов

Любовта ще тече във вените ви през целия месец. На работното място ще е по-добре да се посветите на интелектуални дейности, защото имате гъвкав ум и чудесни комуникативни умения. Цялостното ви здравословно състояние ще бъде добро.

МАЙ

Месец май ще започне с успеха, който сте чакали от дълго време. В началото ще срещнете незначителни затруднения. В любовта ще се радвате на щастие. На работното място новите източници на доходи ще повишат бюджета ви.

ЮНИ

През юни ще преоткриете многобройни възможности за промяна и бурно кариерно развитие. По отношение на любовта вашата инициативност и въображение ще ви помогнат значително да подобрите сексуалния си живот.

ЮЛИ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Водолей

През този период ще се посветите изцяло на ученето. Ще бъдете изложени на опасни изкушения, затова се опитайте да контролирате основните си инстинкти.

АВГУСТ

В любовта най-вероятно ще се сблъскате с проблеми в комуникацията, които може да доведат до конфликти с половинката ви. Неспокойството в дома ще ви накара да отделяте повече време за работното си място.

СЕПТЕМВРИ

Благодарение на Марс ще бъдете по-провокативни и секси през този период. През втората половината на месеца очаквайте романтични изненади и събития, които ще завършат с щастлив край.

ОКТОМВРИ

През октомври ще бъдете много ентусиазирани да постигнете нещата, от които се нуждаете. Необвързаните ще имат възможност да започнат връзка, а влюбените ще претърпят радикална трансформация в името на хармонията в отношенията.

НОЕМВРИ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Водолей

Вероятно ще осъзнаете, че очакванията ви за любов са прекалено големи. Изведнъж ще разберете, че реалният живот не е същия като този във въображението ни и ще се опитате да бъдете щастливи с това, което ви предлага реалността.

ДЕКЕМВРИ

Ако напоследък любовта се е развила в положителна посока, в началото на декември е възможно умът ви да бъде изпълнен с тъмни мисли. Може да се почувствате самотни, дори ако сте с някого. В случай че нямате човек до себе си, е напълно възможно да бъдете въвлечени в срещи с опасни хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати