sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Стрелец

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Стрелец

Годишен хороскоп за Стрелец за 2019-та

ЯНУАРИ

Според хороскопа за 2019-та за Стрелец през януари ще се сблъскате с незначителни семейни проблеми. За щастие, вашият оптимизъм ще ви помогне да намерите бързо решение. В любовен план ще имате шансове да изживеете красиви моменти и да сбъднете някоя от мечтите си.

ФЕВРУАРИ

През февруари ви очакват изблици на ревност, липса на синхронизация и недоразумения. На работното място ще можете да се възползвате от допълнителни доходи, но в замяна на двоен труд. За щастие, ще се радвате на отлично здраве.

МАРТ

През март ще очаровате хората около вас с доброто си настроение. Пролетната умора няма да ви атакува, но вашият отслабен имунитет може да ви причини сериозни главоболия. Очакват ви сериозни спорове с партньора.

АПРИЛ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Стрелец

През април ще бъдете удовлетворени от всичко и ще изненадате половинката си с невероятно сексуално желание. На работното място ще сте изпълнени с енергия и оптимизъм, а здравето ви ще е в отлично състояние.

МАЙ

В началото на месеца ще възникнат незначителни проблеми в любовния живот, които ще се дължат на задължения или различни ограничения. След 9-ти май обаче ще възвърнете хармонията и помирението в отношенията си. В професионален план се очертава един взискателен и натоварен месец. Здравето ви ще бъде изложено на риск.

ЮНИ

Този месец ще бъде изпълнен с много положителни промени и намиране на решения на просрочени от дълго време въпроси. Ще се влюбите от пръв поглед или ще съблазните човек от противоположния пол, мислещ се за недостъпен.

ЮЛИ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Стрелец

През юли ще се занимавате основно с кариерата си. В любовния живот нерешени проблеми от миналото ще се появят отново, което ще изисква по-често да правите компромиси.

АВГУСТ

В любовен план ще преминете през период, в който социализацията и забавлението ще са по-важни от страстта и романтиката. В кариерата ще се наслаждавате на благоприятни условия, които ще подпомогнат месечния ви доход. Здравето ви е застрашено от злополуки по време на пътуване. Бъдете внимателни.

СЕПТЕМВРИ

Уран ще ви направи по-енергични и отворени към нови преживявания. Ще се сдобиете с интензивна сексуална енергия. Ако все още не сте обвързани, съвсем скоро може да срещнете някого.

ОКТОМВРИ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Стрелец

Очакват ви неприятни изненади в любовния живот, дължащи се на конфликти, предизвикани от противопоставянето между Юпитер и Марс. Въпреки това вашето либидо ще бъде извън контрол през целия октомври.

НОЕМВРИ

През ноември ще останете разочаровани от нетолерантността и липсата на гъвкавост в вашата връзка. Изобщо няма да имате желание да комуникирате с половинката си.

ДЕКЕМВРИ

През декември отново ще се наслаждавате на спокойствие и стабилност в любовта. През този период ще имате големи шансове да намерите потенциален партньор, защото ще имате много възможности за срещи с нови хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати