Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Скорпион

скорпион

ЯНУАРИ

Още през първите месеци на 2019 г. ще постигате успех на работното място. Резултатите от труда ви ще започнат да се появяват съвсем скоро. Има някой в личното ви обкръжение, който очаква повече от приятелство от вас.

ФЕВРУАРИ

В любовта ще преживеете неочаквани приключения, възможно е да се влюбите бързо и страстно. На работното място ще се възползвате от таланта си. Ежедневните тренировки ще ви предпазят от здравословни проблеми.

МАРТ

През март ще трябва да работите усилено, за да покажете на другите, че можете да постигнете всичко, което си наумите. Търпението е най-ценното ви оръжие, особено в професионален план. Скорпиони, ще се се радвате на стабилност в любовта и здравето.

АПРИЛ

През този месец любовта ще е в застой, защото вие ще инвестирате цялата си енергия в работа. Едва след 15 април, Венера ще ви предостави по-големи възможности да обичате. Ще бъдете напълно потопени в работния процес и съответно ще получите голямо възнаграждение.

МАЙ

Марс ще донесе импулсивност и дори агресивност, така че се пригответе за разгорещени спорове с половинката, за които на по-късен етап ще съжалявате. Бъдете предпазливи! На работното място ще срещнете трудности при сключването на договори и по време на преговори.

ЮНИ

Юни ще бъде много труден месец за професионалното развитие, според годишния хороскоп за 2019 за Скорпион. Ще се включите в нови проекти и ще се наложи да работите повече, отколкото сте способни. Бъдете внимателни със здравето си!

скорпион

ЮЛИ

Звездите ще ви насърчат да си почивате повече и да се съсредоточите върху собствените си мисли. През втората половина на месеца, на работното място ще се сблъскате с конфликти. За щастие, в личния ви живот се предвижда богат и възнаграждаващ период.

АВГУСТ

Любовният ви живот ще бъде нарушен от ежедневни проблеми, разочарования, тъга или промяна в отношенията. На работното място, Марс ще ви донесе похвала, признание и възможни бонуси. Опитайте се да намалите разходите си и се грижите за здравето си, което ще бъде доста крехко през този период.

СЕПТЕМВРИ

Юпитер ще ви накара да помечтаете за любов от разстояние, с човек, който не познавате много добре. Внимавайте да не загубите контакт с реалността. В противен случай може да страдате.

ОКТОМВРИ

Представителите на зодия Скорпион ще бъдат наистина изненадани от привличанията си. Необвързаните най-накрая ще имат успех в намирането на партньор, оставяйки в миналото всякакви претенции.

НОЕМВРИ

Ще преминете през период, в който вашата „тъмна” страна ще излезе наяве. Ще бъдете завладени от чувство за собственост и егоизъм във връзката си. Ще провокирате силни емоционални промени, които биха могли радикално да променят бъдещето ви. Контролирайте настроението си!

ДЕКЕМВРИ

През декември ви очакват разочарования, които ще се появят изведнъж. В любовен план ще ви дразнят много неща, а компромисите изобщо няма да съществуват. Ако все още нямате човек до себе си, е възможно да срещнете потенциални партньори, но дългосрочни отношения с тях не се предвиждат. Това предвиждат звездите за годишния хороскоп за 2019 за Скорпионите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати