Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Дева

зодия Дева

ЯНУАРИ

Ще ви се наложи да организирате събитие или проект, които ще изискват талант и внимание към детайлите. Поради тази причина ще прекарвате много време на работното си място.

ФЕВРУАРИ

В живота ви и този на половинката ви ще се очертаят някои прекрасни моменти или ще се решат конфликти от миналото. Освен това ще достигнете максимално развитие на физиката си.

МАРТ

През март на работното място ще е много важно да се справяте с проблемите. От финансова гледна точка ще откриете, че ще трябва да харчите повече, отколкото сте планирали. Ревността ще бъде сериозна причина за скандали с половинката.

АПРИЛ

За вас, представителите на зодия Дева, април ще бъде доста подобен на март. Ще поддържате духа в спалнята жив. Избягвайте преяждането с нездравословни храни, за да си спестите проблеми на по-късен етап.

МАЙ

През този месец ще се сблъскате с объркващи теории за любовта. Бъдете внимателни, защото е възможно да направите грешен избор в личния си живот. В професионален план шансовете за допълнително обучение или пътуване са огромни. Успехът ще дойде, но с цената на много препятствия и главоболия.

ЮНИ

Юни ще е ползотворен период за вас. Очаква ви любов и разбирателство със семейството и приятелите. Парите и кариерата обаче ще са в застой, според годишния хороскоп за 2019.

Дева

ЮЛИ

През този месец очаквайте неочаквани печалби. Предвижда се и промяна в любовния ви живот. Ще имате интригуващо ново запознанство или ще преминете през трансформации в сегашните си взаимоотношения.

АВГУСТ

На работното място ентусиазмът няма да е на високо ниво, но пък късметът ще е на ваша страна, особено от финансова гледна точка. За съжаление ще имате отслабена имунна система, която може да ви причини незначителни здравословни проблеми.

СЕПТЕМВРИ

През септември отново ще се влюбите в интелигентността на партньора си и ще водите безкрайни дискусии, защото Венера ще ви направи по-комуникативни и отворени един към друг. Бъдете по-умерени в любовта си.

ОКТОМВРИ

Ще се радвате на мир, хармония и разбирателство в любовния живот още в началото на октомври. Ще бъдете готови да забравите миналите конфликти, за да запазите спокойствието в личния си живот.

НОЕМВРИ

Позицията на Юпитер ще ви донесе удовлетворение в любовта, а Марс ще увеличи либидото ви. Възможно е да намерите сродната си душа, а ако вече не сте го направили, сега е моментът да направите следващата стъпка във връзката си.

ДЕКЕМВРИ

В личен план ще се радвате на мир, романтика и хармония в лицето на човека, когото обичате. А ако нямате специален човек в живота си ще забележите, че хората около вас изведнъж ще започнат да ви обръщат повече внимание. Това вещаят звездите за годишния хороскоп за 2019 за Девите.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати