Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Овен

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Овен

ЯНУАРИ

Според годишния хороскоп за Овен за 2019-та ще започнете годината неспокойни и нервни. Помислете за вашите цели и действайте по тяхното осъществяване. Запазете спокойствие и поискайте съвет от близък човек с опит в областта, от която се интересувате. През този месец ще вземете важни решения за бъдещето си.

ФЕВРУАРИ

През февруари ще сте защитени от неблагоприятните влияния на звездите, като ще се радвате на месец, изпълнен с забавления и срещи. Възможно е да се сблъскате с поредица от конфликти по време на работа. По отношение на здравето ви очаква изтощение и обща слабост.

МАРТ

За съжаление, през този месец ще забележите, че много от възможностите, които сте имали вече, са ви се изплъзнали. Много е важно да държите приятелите си близо, ако искате да завършите успешно първия месец на пролетта. Ще имате добро здраве, но трябва да се отървете от нездравословните си навици.

АПРИЛ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Овен

За вас април ще бъде изпълнен с предизвикателства за нервната ви система. Венера и Марс ще се погрижат за вълнуващия ви живот в спалнята. В професионален план ще проявите повече инициативност, амбициозност и състезателен дух. Бъдете внимателни, възможно е да преживеете нервен срив!

МАЙ

Този месец ще внесе много спокойствие и оптимизъм в живота ви. Няма да се радвате на страстен ентусиазъм в любовния си живот, но ще запазите романтичното си настроение. Това е най-подходящото време за помирение и преговори, възползвайте се! Марс, от друга страна, може да причини големи материални щети. Вашето здраве ще е балансирано!

ЮНИ

За вас юни ще е период на фалшиви чувства. Имайте едно наум с парите, приятелствата или разширяването на социалния ви кръг. Инвестициите ще са вдъхновени от вашия естествен усет, така че по-добре го следвайте. Възможно е да срещнете любовта на живота си, затова се оглеждайте.

ЮЛИ

През първата половина на юли ще бъдете с нагласа за подобряване на междуличностните отношения. След 15 юли ще се радвате на добра осигуреност, а любовта ще е в застой.

АВГУСТ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Овен

Любовта отново ще е на преден план благодарение на влиянието на Марс. Възможно е да срещнете сродната си душа. На работното място ще се развивате финансово и ще разработвате проекти, които да увеличат бюджета ви. Ще имате и желязно здраве!

СЕПТЕМВРИ

През първата половина на месеца Венера ще ви направи по-страстни и чувствени от всякога. Ако вече имате дългогодишна връзка, звездите ще ви помогнат да се обичате точно като във филмите.

ОКТОМВРИ

През октомври ще разрешите създали се конфликти. Романтични пътувания, предложения за брак или други важни решения ще доминират в живота ви.

НОЕМВРИ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Овен

През ноември любовта изведнъж ще се превърне в приоритет за вас. Отново е възможно да получите предложение за брак.

ДЕКЕМВРИ

Ако до края на годината все още нямате партньор, декември ви предлага безкрайни възможности да се запознаете с нови хора. Не забравяйте обаче че любовните приключения идват с много адреналин и разногласия. Ако вече сте обвързани, внимавайте да не поставите на преден план неприятни спомени от миналото

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати