Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Моето Аз»Ако се държиш така в любовта, значи си стара душа

Ако се държиш така в любовта, значи си стара душа

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
5 от 5 Снимки
5. Старите души не се страхуват от самотата. За тях няма нищо страшно в това да излязат спонтанно от една връзка. Защото те усещат, когато отношенията им са се изчерпали. В такъв случай са готови да освободят партньора си и да продължат напред.

За старите души казват, че вече многократно са се прераждали. Идвали са и са си отивали от този свят толкова много пъти, че носят в себе си огромна мъдрост.

Затова и дори да обитават съвсем младо тяло, те постъпват изключително разумно. Именно философските им възгледи ги отличават най-много от останалите хора.

Личностите със стари души са търпеливи, спокойни, непретенциозни. Те отдавна са разбрали какви са истинските ценности на този свят и не се интересуват от материални придобивки.

Умеят да се радват на малките неща. Ценят любовта, приятелството и искреността. Предпочитат да стоят далеч от интригите и суетата.

Старите души имат по-особено поведение, когато са във връзка. В галерията ще видите кои признаци от поведението ви в любовта показват, че сте стара душа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати