Най-лошите черти на мъжете според зодията
The Worst Traits of Men, According to Zodiac Sign
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Най-лошите черти на мъжете според зодията

Най-лошите черти на мъжете според зодията

MarianeMariane
Джедай
329112126
Най-лошите черти на мъжете според зодията

Често може да чуете фразата, че мъжете са от Марс, а жените от Венера и най-вероятно затова виждат живота по толкова различен начин. Различията между двата пола са много, но те допълнително се усложняват и от факта, че представителите на различните зодии имат и типични за тях неприятни черти, които могат да докарат дори най-търпеливите дами до истерия.

Трябва да отбележим, че начинът, по който един Телец вбесява приятелката си е напълно различен от начина, по който би направил това един Водолей. Вместо да се ядосвате обаче вижте какви са най-лошите черти на мъжете според зодията и как да се справите с тях. В следващите редове сме събрали наистина най-лошите черти на мъжете според зодията:

Овен

Овенът е не просто упорит, упорит е като цяло стадо овни. Няма да сгрешите, ако определите представителите на тази зодия като безчувствени и арогантни използвачи, на които не им пука за чувствата на другите. Независимо дали става дума за работа или не, те се готови да минат през всичко и всеки, за да получат желаното. Тяхната любима фраза е Естествено, че съм прав!

Телец

Не се поддавайте на заблудата, че телците са мили и разбрани джентълмени, които ще ви поднесат света на тепсия. Мъжът телец е потаен, самодоволен и самодостатъчен егоист, който ще ви ласкае единствено и само, за да се радва на грижите и вниманието ви. И за да ви вбеси качествено, той често ще използва любимата си фраза, който е - Сам си си виновен!

Близнаци

Най-лошите черти на мъжете според зодията

Големите думи, планове и обещания на близнаците прикриват факта, че те са най-обикновени празнодумци и когато става дума да спазят обещанията си, те няма да се поколебаят да се отметнат. Освен това са ужасни мрънкала, които не спират да повтарят любимата си фраза - Чувствам, че съм ти приятел.

Рак

Имаме една лоша новина за онези дами, които са обвързани с Рак. Те не са рак, те са пиявици, които ще се впият във вас, нямат лично мнение и винаги ще слушат и ще се водят по мнението на околните. Не е изненада за никого, че любимата им фраза е - Както кажат другите, все тая ми е.

Лъв

Имаме една лоша новина за вас - Лъвът обича, но само себе си. Най-точно може да го определите като самовлюбен гадняр с високо самомнение и желание винаги да е прав и не дължи обяснение на никого за нищо. Затова и най-често може да го чуете да казва - Така поисках.

Дева

Ако не ви довърши с непрекъснатото си мрънкане, че не пазите чистота, ще ви довърши с перфекционизма си. Перфекционизмът му е доведен до степен, в който може да убие от досада останалите около него, но това не е най-страшното - когато не отговорите на неговите високи стандарти, той става ужасно раздразнителен и няма да се поколебае сто пъти да ви каже - Казах ти, казах ти.

Везни

Не възлагайте твърде големи очаквания на връзката си с Везни, защото той ще е мил с вас само когато му трябва с нещо. И когато вече не сте нужна, той ще се превърне в груб и жесток непознат, който няма и да иска да чуе за вас. И не се подлъгвайте, колкото и пъти да ви се оплаче, че Никой не му помага и той винаги е сам срещу всички и всичко.

Най-лошите черти на мъжете според зодията

Скорпион

Скорпионите винаги ще ви объркват и то във всяко едно отношение. Докато не му обръщате внимание, отблъсквате го или се държите лошо с него, той ще ви обича. Но в момента, в който решите, че може да му вярвате, че го харесвате и може би имате бъдеще с него, то поведението му ще се обърне на 180 градуса. И всичко това ще бъде придружено с любимата му фраза - Аз я обичам, нищо, че я е срещнал току що.

Стрелец

Стрелецът е от онези хора, които уж са с всички, но на практика не е с никого. Той има много приятели около себе си, но няма да се поколебае да се обърне и да си тръгне, остовайки те в миналото без дори да се обърне назад. Типичен пътешественик, който знае, че във всеки град по света го чака една любов. Оттам идва и любимата му фраза - Възможно е.

Козирог

Козирогът е от онези хора, които биха искали да са поне наполовина толкова перфекционисти, колкото девите, но не им се получава, затова не спират да мрънкат. С повод или не, Козирогът ще ви надуе главата, докато не си тръгнете сами. Няма как да му затворите устата - ако не се оплаква от нищо, значи е умрял. И за да ви вбеси допълнително, все ще повтаря - Най-добре ми е сам.

Водолей

Когато имате връзка с Водолей, разбирате колко пропуски сте допуснали в образованието си, колко книги не сте прочели и въобще колко далеч в интелектуално ниво сте от него. Разбира се, не всички Водолеи са такива, останалите няма да те измъчват с префърцунени думи, те просто ще те изхвърлят от живота си, защото, както обичат да казват - Ти просто не разбираш.

Риби

Който си мисли, че Рибите не говорят, очевидно никога не е имал връзка с риби. Те не просто мрънкат, те дуднят, опяват, правят забележки и най-вече - докарват те до истерия с налудничавото си поведение. Рибата няма да се поколебае да те допусне до най-съкровената си същност, за да те изхвърли след това от живота си, твърдо убедена, че ти влияе зле и го прави за твое добро. А ако искате някакво обяснение за налудничавото му поведение, най-доброто, на което може да се надявате, е - Бях зает.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest