Австралийка се натъкна на чудовището Йови
Australian Woman Runs into the Yowie Monster
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Истински Истории»Австралийка се натъкна на чудовището Йови

Австралийка се натъкна на чудовището Йови

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k396
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Разкази за човекоподобни създания, напомнящи на маймуна и мечка, отдавна присъстват в разказите и легендите на различните народи. Те са известни като Йети, Голяма стъпка, Снежен човек и др.

И макар тяхното съществуване да не е научно доказано, хора от цял свят редовно споделят, че се натъкнали на мистериозен звяр в гората. За такава случка разказа и жена от Австралия, където хипотетичното чудовище се нарича Йови.

Въпросното създание се изпречило на жена от Нов Южен Уелс. Преди седмици дамата тъкмо се прибирала у дома с колата си, когато пътят ѝ пресякъл гориста местност.

Тъй като била изморена от обичайната си тренировка по крикет, а и искала да се полюбува на пейзажа, австралийката спряла автомобила и излязла навън.

Скоро обаче осъзнала, че не е сама в гората. Чула шум, идващ от близките храсти, и започнала да крещи. Предположила, че ако това е див звяр, той ще се изплаши от крясъците ѝ ще се отдалечи.

Но тактиката ѝ не проработила. Шумът се усилил и жената се изплашила още повече. Тя влязла в колата си, включила фаровете и тогава видяла нещо изумително, пише Дейли Мейл.

Пред нея се изправило огромно човекоподобно създание като от филмите за Йети (Йови). То било високо към 2.5 м и с внушителна физика.

Въпреки това тайнственото създание не причинило нищо лошо на жената. То се разходило около возилото, след което пак изчезнало безследно в храстите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати