sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»Ако имате тази линия на ръката си, пази ви ангел

Ако имате тази линия на ръката си, пази ви ангел

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k1k
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Линиите по ръцете ни са уникални, а хиромантията смята, че по тях може да се съди за съдбата, миналото и бъдещето на един човек. Сред тези линии имат и една рядка, наречена ангелска линия, каквато не всеки притежава.

Смята се, че ако може да я видите по дланите си, сте закриляни от ангел-пазител и независимо в каква ситуация изпаднете, може да разчитате на помощ от висша сила.

Има хора, които казват, че са срещали своя ангел пазител и други, които вярват, че той им е давал знаци, с които да избегнат някои сериозни промени.

Онези, които имат ангелската линия на ръката си, са късметлии през целия си живот. Винаги успяват да избегнат страданието и вредите и каквото и да започнат, се радват на щастие и благополучие.

Необичайната линия може да се види само при по-духовната част от човечеството. Тя показва, че имат закрилник, който следи дали всичко е наред. Разгледайте лявата си ръка, а на снимката може да видите къде се намира тази линия.

Тя се разполага между линията на живота и линията на ума. Мястото, където се врязва в линията на ума символизира възрастта, на която сте изгубили близък.

Ако я видите на дланта си, в трудна ситуация просто помолете за помощ и ще видите как съдбата ще ви съдейства и проблемите ще започнат да се решавате сами.

Ако забележите, че тази линията на ангела пазител върви паралелно с линията на живота по цялата длан, това означава, че през целия ви живот, починалият близък ще ви защитава и бди над вас.

Ако ангелската линия се намира на дясната ви ръка, хората около вас ще ви помагат, с не висши сили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати