Защо не бива да спим срещу огледалото?
Why you Should Never Sleep Across from a Mirror
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Здрав Сън»Защо не бива да спим срещу огледалото?

Защо не бива да спим срещу огледалото?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k357
Защо не бива да спим срещу огледалото?

Огледалото е част от човешкия бит и присъства във всеки дом. Само се огледайте колко много огледала имате у дома – в банята, коридора, спалнята и къде ли още не. Но замисляли сте се някога, че не е без значение как точно ще позиционирате вкъщи този предмет?

Огледалото не е просто стъкълце, пред което да поставяте грима си сутрин. Мистиците и гадателите вярват, че то е портал към други магически светове. Освен това огледалата имат и друго необикновено качество – те попиват енергията на човека, който се оглежда в тях. Затова могат да носят както положителни, така и негативни вибрации.

Има сериозни причини да не спите срещу огледало. Една от тях е, че нощем от отгледалото ви наблюдават създания от други светове. Това може да са ангели-хранители, но и демони. Когато се събудите внезапно и погледът ви попадне върху огледалото, има опасност да видите някои от тях и да се изплашите, коментират сензитиви.

Защо не бива да спим срещу огледалото?

Представете си също така, че сте сънували ужасен кошмар. Събуждате се в отвратително настроение и първото, което погледнете, е огледалото. Лошите ви вибрации моментално биват погълнати от него, а когато следващия път се огледате, огледалото ще ви ги изпрати обратно.

Именно заради способността на огледалата да попиват енергия и информация, не е добре да ползвате такива, които са били на принадлежали на друг човек. Хората често си купуват мебели от антикварни магазини или вземат от техни роднини.

След това ползват огледалата и не си дават сметка, че така започват да съпреживяват живота на старите им собственици. Често пъти стари огледала са причина в семейството да се породят проблеми, характерни за минали поколения, като например алкохолизъм, изневери и други подобни драми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest