Защо не бива да спим срещу огледалото
Why you Should Never Sleep Across from a Mirror
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Здрав Сън»Защо не бива да спим срещу огледалото

Защо не бива да спим срещу огледалото

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k441
Защо не бива да спим срещу огледалото

Огледалото е част от човешкия бит и присъства във всеки дом. Само се огледайте колко много огледала имате у дома – в банята, коридора, спалнята и къде ли още не. Но замисляли сте се някога, че не е без значение как точно ще позиционирате вкъщи този предмет?

Огледалото не е просто стъкълце, пред което да поставяте грима си сутрин. Мистиците и гадателите вярват, че то е портал към други магически светове.

Освен това огледалата имат и друго необикновено качество – те попиват енергията на човека, който се оглежда в тях. Затова могат да носят както положителни, така и негативни вибрации.

Защо не бива да спим срещу огледалото

Сила на огледалото

Има сериозни причини да не спите срещу огледало. Една от тях е, че нощем от отгледалото ви наблюдават създания от други светове. Това може да са ангели-хранители, но и демони. Когато се събудите внезапно и погледът ви попадне върху огледалото, има опасност да видите някои от тях и да се изплашите, коментират сензитиви.

Представете си също така, че сте сънували ужасен кошмар. Събуждате се в отвратително настроение и първото, което погледнете, е огледалото. Лошите ви вибрации моментално биват погълнати от него, а когато следващия път се огледате, огледалото ще ви ги изпрати обратно.

Защо не трябва да ползваме чуждо огледало

Именно заради способността на огледалата да попиват енергия и информация, не е добре да ползвате такива, които са били на принадлежали на друг човек. Хората често си купуват мебели от антикварни магазини или вземат от техни роднини.

След това ползват огледалата и не си дават сметка, че така започват да съпреживяват живота на старите им собственици. Често пъти стари огледала са причина в семейството да се породят проблеми, характерни за минали поколения, като например алкохолизъм, изневери и други подобни драми.

Вижте още:

- Какво предрича счупеното огледало;

- Защо никога да не се карате пред огледало.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest