Как да сбъднем и най-невъзможните си желания?
How to Make Even the Most Impossible Dreams Come True
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Как да сбъднем и най-невъзможните си желания?

Как да сбъднем и най-невъзможните си желания?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k441
Как да сбъднем и най-невъзможните си желания?
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Всеки от нас има своите тайни желания, които му се струват напълно неосъществими. Вероятно и заради това бързо ги отпраща от ума си. И най-невъзможните ви копнежи обаче могат да се сбъднат, ако наистина ги искате много силно и се настроите, че ще постигнете желанията си.

Първото, което трябва да направите, е да повярвате наистина в чудеса. Приемете, че само със силата на ума си можете да постигнете невероятни успехи.

Следващата стъпка е да вземете лист и да напишете всички желания, които дремят в душата ви от много време, но вие потискате по една или друга причина. Важно е обаче да напишете всичко в бъдеще време.

Можете например да отбележите: Ще отслабна с 10 килограма, ще си купя нова кола, ще посетя Малдивите.

След като се завършили списъка, съсредоточете се в написаното и го прочете на глас. Докато възпроизвеждате ритуала, бъдете напълно уверени как всички тези неща ще се случат и си го представяйте. Изпълнявайте практиката всеки ден в продължение на един месец и сами ще се убедите, че животът ви започва да се променя в положителна посока.

Как да сбъднем и най-невъзможните си желания?

Какво означава, ако желанията ви не се сбъдват, въпреки че се стриктни? Има две възможни причини, поради които вашите мечти не се осъществяват. Едната е, че вие не вярвате в успеха на тази практика. Следвате я, но го правите с доза скептицизъм.

Другият вариант е, че Вселената има нещо по-добро за вас. Усеща, че желанията ви няма да ви направят истински щастливи, а по-скоро ще ви наредят. Затова отказва да ви помогне. Но не унивайте. Бъдете сигурни, че скоро тя ще ви прати нещо по-добро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest