sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Аура според нумерологията и какво казва за теб!

Аура според нумерологията и какво казва за теб!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983527
1 от 9 Снимки

1. Червен цвят


Вие сте чувствителни и обичате живота. Аурата ви разкрива
амбициозен и енергичен човек, който иска всичко наведнъж. Такива хора са добри в леглото. Рядко боледуват и бързо се палят. Огромната им енергия, в комбинация с желанието за приключения, ги прави непредвидими партньори. Трудно е да задържите интереса им за цял живот. Ако успеете обаче, те ще са ви верни. Не са отборни играчи, така че е по-добре да се насочат към самостоятелни дейности, като собствен бизнес.
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Аурата е невидимата светлина, която се излъчва от човека и отразява неговата енергия. В нея е кодирана информация за личността му, начина му на живот, неговите мисли и чувства. Цветът ѝ се състои от множество комбинации, но винаги има един основен. Той разкрива всичко за нас.

Всяка мисъл и чувства, които изпитваме във всеки момент от живота си, се отразява на цвета на аурата ни. Има обаче един основен цвят, който ни разкрива най-много за нашият характер.

Един от начините да определите цвета на вашата аура, е чрез нумерологията. За да разберете какъв е вашият, трябва да съберете цифрите от рождената си дата. Редуцирайте до получаване на едноцифрено число.

Това е вашето нумерологично число и вашият Път на живота/Лична вибрация. Ако например датата ви на раждане е 04.06.1987 г., събирате всяка цифра – 0+4+0+6+1+9+8+7= 35 = 3+5= 8. Полученото число определя вашата идентичност. Вижте какво казва цветът на аурата за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати