sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Как кихането предсказва бъдещето ти! Виж тук

Как кихането предсказва бъдещето ти! Виж тук

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k420
1 от 17 Снимки

Кихане между 06.00 и 07.00 часа


Очаквайте изненадващо посещение. Някой ще ви потърси изневиделица.
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Кихането е реакция на тялото ни, която още от древни времена се свързва с мистични явления. Древните римляни например споделяли схващането, че ако човек изпита нужда да кихне, докато се опитва да реши нещо, това ще му помогне да намери правия път.

В Средновековието мнозина свързвали кихането със зли сили и вярвали, че чрез него се разпространяват опасности. Някои пък били на мнение, че при този акт, има риск душата да излезе от човешкото тяло.

Днес поверията, отнасящи се до кихането, не звучат толкова зловещо, но продължават да са актуални. Така например в България се твърди, че ако някой кихне, друг човек си мисли за него.

За да разбере кой точно го споменава, кихащият трябва да каже трицифрено число, след което да събере цифрите му и да провери на коя буква от азбуката отговаря крайният резултат.

Има обаче и други поверия, свързани с кихането. Едно от тях твърди, че актът определя бъдещето ни според това в кой час е станал. Вижте в галерията ни как да предсказвате бъдещето си с помощта на своето кихане.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати