Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Конспиративни Теории»Рептилите са сред нас! Ето как да ги разпознаете

Рептилите са сред нас! Ето как да ги разпознаете

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
6 от 6 Снимки

6. Непоносимост към светлината


В летните дни ще ги видите да носят тъмни очила или да се показват на слънце много рядко.

Според конспирациите от милиони години на земята живеят същества, които приличат едновременно на хора и влечуги. Те притежават люспеста кожа и туловище, което напомня тялото на гущери и игуани, но същевременно се движат на два крака и имат проницателен разум. Срещат се в поверията, легендите и преданията на много народи, макар и всеки от тях да ги нарича по различен начин.

С течение на времето външният вид на въпросните създания са се доближил максимално до този на днешните човеци, но тяхната рептилска същност се е запазила. Именно тя се обсъжда в някои от известните конспиративни твърдения. Говори се, че така наречените рептили открай време управляват земята и са замесени във всички важни събития, белязали човешката история.

Според някои конспиратори рептилите са далечни потомци на динозаврите, а други са на мнение, че те идват от друга планета. Всички обаче са единодушни, че тези създания са успели да се настанят по високите етажи на властта и управляват безскрупулно света, обладани от алчност.

Водейки се по стремежа си за завладяване на света, рептилите провокират войни и други катаклизми сред хората, месят се в решенията на висшите институции. Именно те са тези, които диктуват правилата в съвременния свят.

Има много фигури от световния елит, сочени за наследници на рептилите. Сред тях са Кралица Елизабет II, Барак Обама и други президенти, крале, крупни бизнесмени.

Виж в галерията характеристиките, по които според конспираторите могат да бъдат разпознати така наречените рептили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати