Как да се заредим с положителна енергия в градска среда?
How to Charge yourself with Positive Energy in an Urban Setting
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Как да се заредим с положителна енергия в градска среда?

Как да се заредим с положителна енергия в градска среда?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k396
Как да се заредим с положителна енергия в градска среда?
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Презареждането с положителна енергия се случва много лесно в природата, но в градска среда е значително по-трудно. Всичките тези сетивни дразнители, напрежението, стресът, хората с негативни вибрации изсмукват от енергията ни и ни карат да се чувстваме изтощени.

Но според специалистите по езотерика дори в най-големите градове има начин да възстановите силите си и да си възвърнете хармонията, като следвате няколко прости стъпки.

Първото и най-важно нещо е по-често да се връщате на местата, в които сте прекарали детството си. Дори и вече да нямате никаква връзка със стария си живот, отделете няколко дни в годината да се върнете към своя първи дом, улицата, на която сте си играли, детската си градина, първото училище.

Всички тези места, които помните с добро, ще ви дадат нови сили и ще ви заредят с положителни емоции.

След като се озовете пред съответното място, поемете си по-дълбоко дъх три пъти, седнете някъде наблизо, отпуснете се. Опитайте се да почувствате вибрациите на този обект, върнете се мислено към детските си години.

Спомнете си за най-прекрасните си изживявания тук, приятелите си, игрите със своя домашен любимец. Ако сте се занимавали с йога или друга подобна практика, ще ви е много лесно да се слеете с това място и да почувствате колко специално е то. Останете така колкото време смятате за нужно, но накрая не забравяйте да се поклоните пред обекта и гласно да му благодарите.

Така ще му отдадете необходимото уважение и когато се върнете при него отново, той ще е готов да ви зареди пак със сила. Пак ще ви помогне да изчистите лошата енергия и стрес, натрупани при забързания живот в големия град.

Научете как да се зареждате с положителна енергия в градска среда, за да се чувствате в топ форма по всяко време на деня.

Казано е и научно доказано, че вие сте това, което мислите.

Нашите мисли се превръщат в дела, на лицето ни ясно се вижда спокойствието или възбудата отвътре, спокойствието или смутът в душата.

Ако не сте непознат в личното развитие, със сигурност сте чували за термини като: мотивация, самовнушение или позитивно отношение.

Лесно е да се каже. Но практиката наистина има значение. Така че ние ще отговорим заедно на ключов въпрос:

Как да останете позитивни по всяко време на деня и да се заредим с положителна енергия в градска среда?

Ето техники за зареждане с положителна енергия:

Зареждане с положителна енергия

Релакс

Просто изключете телефоните, изключете всички уреди, включително компютъра, напълнете ваната с вода и много пяна, запалете няколко свещи и напръскайте няколко капки етерично масло във водата, след което се потопете за 30 минути, забравяйки всичко. Затворете очи и си представете, че сте на перфектното идеално място.

Седнете там, където искате да бъдете и се убедете, че ще стигнете до там при първата възможност!

Медитация

От време на време всеки човек трябва да се запита, като великите философи: Кой съм аз? Откъде идват? Къде отивам? Доволен ли съм от начина си на живот?

Молитвата или медитацията за целта на живота ни свързва със същността ни, с целта, заради която сме на този свят. Разбирайки целта на този живот си и факта, че това е кратко пътуване по един безкраен транзит, ще приемем човешкото си състояние.

Изречете молитва с чаша с вода, преди да я изпиете и посланието на доброто ще бъде предадено във всяка клетка на вашето тяло. По този начин и ще се заредите с положителна енергия.

Благодарете на Бог всеки ден за всичко, което имате в този момент. Сутрините започнете с благодарност за всички вкусотии, на които се наслаждавате в този момент. Добри думи ще ви помагат да достигнете до това перфектно настроение, което търсите.

Занимавайте се с позитивни дейности

Мисленето положително е добре, но не е достатъчно. Повтарянето на положителни фрази отново и отново, четенето на мъдри цитати от различни книги за личностно развитие или от библията, може да ви помогне. Но ако наистина искате да усетите, че всяка клетка на вашето тяло е пълна с огромна положителна енергия, трябва да предприемете действия.

Занимавайте се със спорт, ходете на зумба или дори по-лесно - пуснете любимата си музика и започнете да танцувате.

Всичко това, практикувано редовно, ще прогони отрицателната енергия и ще ви зареди с положителна енергия в градска среда.

Посещавайте специални места

Дори и в градска среда има много места, които ще ви заредят с положителна енергия. Например в София са Борисовата градина, Руската църква, Южен парк. Всъщност всеки по-голям парк с обилна зеленина ще ви помогне да се избавите от лошите усещания и да се заредите с приятни емоции. Ако на мястото има рекичка, фонтан или друга течаща вода, още по-добре. Водата помага за разваляне на магии и отнема лошото.

Ставайте рано сутрин

Ранно ставане

По възможност бъдете активни в най-ранните сутрешни часове, когато настъпва новият ден, а все още градските пътища не гъмжат от коли и хора. Това е начин да опазите енергията си, която в противен случай биха ви отнели енергийни вампири.

Грижете се за дома си

Вашият дом е вашата крепост. То е мястото, което може да ви помогне за зареждане с енергия в градска среда. За да се случи това, трябва не само да подредите жилището си по свой вкус. Редовно отваряйте прозорците и проветрявайте. Не пазете дълго вещи, които не ползвате. Това предизвика застояване на енергията и отнема от вашите сили. Нека домът ви е светъл, чист, без излишни предмети.

Носете талисмани

Талисманите за късмет са особено полезни в градска среда. Когато нямате възможност да прекарвате повече време сред природата, защитните ви сили намаляват. Тогава амулетите са тези, които ще държат злите сили далеч от вас и ще ви помогнат да се борите с неприятностите.

Защо е толкова важно да се заредите с енергия в градска среда? Може би си мислите, че тези теории за енергии и вибрации са просто измишльотини и бабини деветини. Но бъдете искрени - колко пъти ви се е случвало да се чувствате изтощени и потиснати без причина! Опитайте някои от горните техники и ще забележите как тези състояния отшумяват. Колкото и да не ви се вярва, животът в големия град може да бъде много изтощителен не само за тялото ви, но и за магнитното ви поле. Затова е добре от време на време да обръщате внимание на своето вътрешно Аз.

Прочети още нашите съвети за добро настроение и как да пречистим дома от зли сили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest