sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Живот след смъртта»Дете си спомни миналия живот! Вижте удивителния му разказ

Дете си спомни миналия живот! Вижте удивителния му разказ

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k460
Люк Рулман
Снимка: Fox8
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Темите за задгробния живот и преражданията са били много интересни за човечеството в миналото и продължават да го вълнуват активно до ден днешен. И макар много хора да разказват, че не за пръв път са на тази планета, не всички от тях могат да подкрепят думите си с доказателства.

За сметка на това съществуват разкази за прераждания, които могат наистина да ни разтърсят и да ни накарат да повярваме в безсмъртието на човешката душа.

Такава е историята на момченце на име Люк Рулман. Неговите думи са толкова впечатляващи, че грабват дори най-големите песимисти по темата с преражданията.

Всичко започнало, когато малкият Люк бил само на две годинки. Още с проговарянето си той често да изричал името Пам. Семейството му не познавало такава жена, но въпреки това мистериозната дама често присъствала в разказите на детето.

Първоначално родителите на Люк не отдавали голямо значение на думите му, мислейки си, че те са плод на детската му фантазия. С годините обаче нещата се задълбочили.

Люк все по-често твърдял, че самият той се е казвал Пам в миналия си живот, когато бил чернокожа жена. Той съвсем детайлно описвал нейните външност и характер, като освен това си спомнял при какви обстоятелства е починала въпросната Пам.

Люк Рулман
Снимка: news.com.au

Според разказите му младата жена загинала при много драматични обстоятелства. В зданието, където се намирала, лумнал пожар и тя била принудена да скочи през прозореца. След смъртта си душата ѝ се изправила пред Господ, който пожелал отново да я изпрати на земята. Така започнал животът на Люк, който той помнел още от първите си мигове със своите родители.

Когато разказите на Люк за Пам станали все по-натрапчиви, семейството му започнало да търси информация за дамата от неговото описание. Оказало се, че наистина в края на миналия век е живяла такава жена, загинала при пожар. Можете само да си представите шока на родителите му, откривайки, че детето казва истината.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest