sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Краят на Света»Край: Светът свършва на 24 юни тази година!

Край: Светът свършва на 24 юни тази година!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983524
Край на света
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Краят е близо. Светът ще свърши на 24 юни.

Датата за края на света е посочена в Библията, и по-точно в глава 13:5. В нея се казва: И даде му се да говори с устата си горделиво и богохулно; даде му се власт да действува четиредесет и два месеца.

Изследователят на теориите на конспирацията Матю Джийн-Марк Джоусеф Родриг е този, който тълкува тези слова като неопровержима прогноза, че всички ще умрем. Мъжът е категоричен, че именно неговата дата за края на света ще се окаже фатална за цялото човечество.

Матю е открил пасажа в Откровението на Йоан. В текста той вижда скрито послание на числото на Дявола и след изчисления получената дата за край на света е точно 24 юни 2018 година. За целта той използвал цифрата 42, добавил е 666 в уравнението и стигнал до заключението, че всичко ще приключи именно идното лято. За съжаление Матю все още не може да предскаже точно как ще настъпи краят за всичко живо.

Библията

Това не е първият случай, в който някой твърди, че е открил датата за края на света. И всеки път масовата смърт ни се разминава някак. През 2017-та година всички чакахме планетата Нибиру да ни удари и заличи през октомври. Това не само не стана, но дори не я и видяхме.

Няколко години преди това календарът на маите обещаваше всички да се отървем от ипотечните си кредити като, разбира се, умрем. Свършекът на Земята заедно с теориите за сблъсъци с астероиди и прочие винаги се оказват лъжа. И докато в миналото успяваха да предизвикат масова паника, днес гледаме на всяка следваща дата за неминуемо унищожение с насмешка.

Календар на маите

Ако обаче сте сред любителите на конспирациите и този път сте убедени, че е време предсказанието да се сбъдне, може да заложите на сигурно. Напускането на работа, тегленето на огромен заем и обиколката на Земното кълбо са напълно оправдани ако само след няколко месеца всички ще се пренесем в Отвъдното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest