sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Къде се намира Адът?

Къде се намира Адът?

Къде се намира Адът?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Според Библията Адът е мястото, на което грешниците преминават след края на земния си живот. Но къде се намира Адът? Съвременната наука има доста оригинални идеи и виждания относно отговора на този въпрос.

Според една от тях Чистилището е в средата на Слънцето. За това дори има свидетелства от астронавти на американски космически кораб. Случаят е бил в папките "Строго секретно" цели 16 години. Астронавтите изпратили съобщение до Земята: "Адът се намира в средата на Слънцето. Ние виждаме как мъртвите горят. Виждаме Ада! ".

Къде се намира Адът?

След което връзката прекъснала за няколко секунди. А астронавтите продължили обичайната си работа, сякаш нищо не се е случило. Друг американски екипаж станал свидетел на почти същото през 1978 година. От Слънцето изригнал взрив с огромна сила и се издигнал огромен стълб от горящ хелии. Неочаквано течният поток от този газ застинал. В продължение на 70 секунди астронавтите наблядавали върху огнения стълб стотици хиляди човешки лица, измъчвани и изтезавани във вечния огън.

Според друга версия за местоположението на Ада, той се намира в недрата на Земята. И повечето учени подкрепят именно тази теория. Испанските учени Мира Перез и Хосе Вин твърдят, че според техните изчисления Адът се намира под земята, а температурата там е плюс 455 градуса. Учените се основават и на Библията. В нея пише, че грешниците ще се пържат в море от кипяща сяра. А тя се топи при температура 455 градуса.

Още великият Галилей е поддържал тази версия по времето, в което е живял. Според него Адът се намира под Йерусалим на дълбочина 405 мили и е разделен на няколко слоя. Колкото по-грешен е човек, толкова по-надълбоко го разполагат.

Други учени пък твърдят, че Адът се намира на дълбочина от 5000 метра под земята. Те прилагат като доказателство пожар в нефтен кладенец, избухнал на повече от 5000 метра. Той бушувал няколко месеца и заплашвал да се превърне в екокатастрофа. Пожарникарите не можели да проникнат на повече от 500 метра. А от дълбините на нефтения кладенец се чували човешки викове и стонове. Това фиксирал апарат, пуснат на дълбочина 5000 метра, пише в. "Врачка".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
58
44
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
19.03.2015 21:23
Тоя Ангел е болен мозък пълен със страхове, и е разбираемо в сложен свят като земния, тук да унищожаваш растения и животни за да се нахраниш извършвш престъпление срещу природата,всеки е длъжен да изкупи тези грехове....Ада е тук на Земята, като се удариш боли нали, като се разболееш боли нали, няма незаслужена болка или болест тук на Земята. За да се изкопчиш от капана на тялото в което си затворен са ти нужни знания но не такива открити от учените. Слънцето е пътя към Рая но там не можеш да влезеш като човек.
0
2
ангелина йорданова
ангелина йорданова
02.12.2014 15:04
Аз вярвам в рая и/ада.посещавам протестанска евангелиска църква и пастора. Ни пуска филми за това пишего и във библията
3
2
Ачо
Ачо
13.11.2014 11:17
Напротив Ада е реално място и аз съм написал къде се намира в първия ми коментар под N19, този е вторият ми коментар 24-ти и повече няма да пиша тук, няма да се повтарям отново. Този, който мами няма да прокопса нито в този свят, нито в идния. В това съм сигурен.
5
0
Ангел
Ангел
30.10.2014 23:25
Ада и Рая са възприятия за Бога според православието. Чистия човек възприема Божието присъствие като приятно, а грешникът мрази доброто и за него Божието присъствие става неприятно.
4
1
Ангел
Ангел
30.10.2014 23:21
Бог е Любов и светлина. Той не осъжда грешника на мъка. Ад и Рай не са места , а духовни състояния. Рай е когато човек е праведен и за него Божието присъствие е приятно. Ад е когато човек е грешен и за него Божията правда и любов са огън, който пояжда.
4
2
Ангел
Ангел
30.10.2014 23:13
Ада не е географско място, а духовно състояние. Ад означава отдалечаване от Бога по свободна воля.
1
2
Ангел
Ангел
30.10.2014 23:11
Всеки, който вярва в Господ Иисус не дохожда на съд, но има живот вечен.
1
2
Ангел
Ангел
15.10.2014 21:06
Ада е реален и наистина се намира в центъра на земята. За това свидетелства и Исус Христос. А щом и учените са чули тези ридания и викове замислете се за вашата душа. Не отивайте в ада, Исус Христос е умрял за вас и той ще заличи всичките ви грехове, повярвайте в него и покайте се за греховете си. Много е страшно да се изопачават думите на Господ Исус Христос, този Антон които е писал преди мен как не го е срам горкия, че даже моли да му повярвате. Повярвайте на Божието Слово, повярвайте на хората, които са посетили ада наистина, исус ги е водил както в рая така и в ада за да ни свидетелстват. Аз съм вярващ, как не се е намерил един човек христянин да напише това което аз пиша в момента на тази статия. И не отлагайте твърде дълго покаянието. Надявам се да съм бил полезен на някоѝ и да е взел насериозно предупреждението-то не е мое а на самия Господ Исус Христос.
6
0