Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Водолей
Yearly Horoscope 2018 for Aquarius
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Водолей

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Водолей

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k895
Водолей

През тази година се целете високо, защото колкото по-големи изисквания имате към себе си, толкова по-успешни ще са следващите месеци. Не подценявайте уменията си, защото така ще пропилеете късмета си.

По пътя на успеха обаче ще трябва да кажете сбогом на всичко, от което вече нямате полза. Може да са връзки, които са се изчерпили, или навици, които спират прогреса ви в личен и професионален план.

2018-та ще ви даде възможност да изградите солидни основи, от които да се възползвате за дълго време. Предстоят ви големи успехи в кариерата и дългосрочните планове, а препятствията в тази сфера ще ви се струват нищожни.

Може да си изградите силен авторитет и да извоювате уважението на околните, стига да следвате инстинктите си и да не се поддавате на страховете. Действайте със самочувствие и късметът ще ви се усмихне.

Имате отлични възможности да блеснете в кариерата, а професионалните ви проекти да бъдат оценени високо без да полагате големи усилия. Ще се радвате на признание от авторитетни фигури.

Зодия Водолей

Годината обаче ще ви постави и в емоционални кризи, с които ще тестват достоверността на вашите мечти. Време е да се разделите с част от илюзиите си и да се запознаете с реалността в истинската ѝ светлина.

Не се изкушавайте да бягате от действителността, ако случващото се не ви допада, а подходите като възрастен човек, който не се страхува да се изправи пред проблемите си.

През годината ще може да се научите как да се доверявате и на интуицията си, а не само на разума. Много често спонтанните ви емоции са по-верен съветник от дългото анализиране и осмисляне на обстоятелствата.

Ако искате желанията ви да се осъществят, през тази година не бързайте да говорите за тях. Първо се уверете, че намеренията ви са достатъчно адекватни на реалността, а най-добре сами търсете доказателства за идеите, дошли от вашето въображение.

Голямото изпитание за вас ще е да действате сами и да не обявявате на всеослушание намеренията си. Бъдете по-интровертни, като повече слушате, отколкото да говорите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest