Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Везни
Yearly Horoscope 2018 for Libra
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Везни

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Везни

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k917
зодия Везни

Очаква ви една стабилна в материално отношение година. По-лесно ще печелите пари, а инвестициите ви ще са успешни, стига да са направени с подкрепата от партньор.

Имате възможност чувствително да увеличите доходите си през Новата година, но за тази цел трябва да сте по-смели и да рискувате. Не очаквайте, че в обичайната рутина на деня, парите ще завалят върху вас изведнъж.

Изправете се срещу страховете си, свързани с финанси и материални притежания, като не се опитвате на всяка цена да задържите това, което имате, а направите място за нещо ново.

През 2018-та голяма част от разбиранията ви, свързани със сферата на материалните блага, ще бъдат разбити. Ще може да гледате по-мащабно, а не да се вкопчвате в конкретна вещ.

През годината ще може да се обградите с много нови предмети, да се глезите повече и да доставяте удоволствие на сетивата си. Внимавайте обаче да не станете твърде зависими, защото това ще ви се отрази негативно.

Наслаждавайте се на късмета си с парите и материалните придобивки, но не ставайте твърде зависими, така че да изпадате в паника от мисълта, че може да ги изгубите. Това са материални ресурси и все някога ще се изчерпят, но си представете, че на тяхно място може да се появи нещо по-добро.

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Везни

През 2018-та ще ви се наложи да сте по-отговорни и сериозни в сферата на дома и семейството. Време да уседнете, да пуснете корени някъде, а ако не сте достатъчно дисциплинирани по този въпрос, ви очакват усложнения.

През годината може да стоплите отношенията с родителите си или пък да ви се наложи да се грижите за един от тях. Не бягайте от отговорността, защото след време ще ви се върне в двойни дози.

Големи трудности и предизвикателства ще има и с дома ви. Ако сте планирали някакви проекти там, са възможни забавяния и отлагания, но вие ги погледнете като възможност да коригирате грешите на време, така че да няма неприятни изненади след години.

Годината ще ви учи как да бъдете отговорен родител и глава на семейството, без значение дали имате деца или не. Използвайте възможностите, за да се научите на грижа към околните, безусловна любов и изграждане на уютно пространство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest