sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Британец завари дух у дома и го снима. Вижте го!

Британец завари дух у дома и го снима. Вижте го!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k464
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Дух на възрастна жена броди в жилището на 36-годишен британец. Или поне така твърди сегашният собственик на дома Люк Джаксън, който дори подкрепя теорията си със снимка, направена на призрачната дама.

Люк Джаксън живее в град Шефилд, Южен Юркшир, и се занимава с ландшафтен дизайн. Наскоро той се събудил ранно сутринта и след като не успял да заспи, решил да излезе навън, за да пуши. Когато тръгнал към долния етаж на къщата си обаче, се случило нещо изумително.

Мъжът чул странни стъпки, а миг след това видял пред себе си прозрачен силует, напомнящ на стара жена, облечена в топло палто. Въпреки че Люк бил шокиран от гледката, той успял да реагира бързо и направил снимка /вижте фотоса в галерията/ на призрака с телефона си, преди той да се разгради в пространството.

След тази страховита случка Люк дълго време стоял като парализиран. Той не искал да повярва какво е видял със собствените си очи и бил сигурен, че това е сън. Но снимката на телефона му доказвала, че срещата му с призрака не е плод на неговото въображение.

Когато вече се поуспокоил, мъжът започнал да си дава сметка за някои неща от последните месеци. То се сетил за странните шумове, които чувал, докато бил съвсем сам у дома, както и за необяснимото включване на уредите му.

Така стигнал до заключението, че домът му е обитаван от дух, който най-вероятно е на предишната обитателка на жилището, починала преди година и половина.

Разказът на Люк привлече вниманието на много от ловците на духове, които подкрепиха думите му. Те разясниха, че времето, в което се е случила историята му - между 3.00 и 5.00 часа, е точно периодът, в който духовете се материализират. Това според тях е дяволско време, в което нищо не трябва да се прави, защото е много опасно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати