Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Близнаци
Yearly Horoscope 2018 for Gemini
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Близнаци

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Близнаци

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k922
Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Близнаци

През новата година ще имате възможности за бавен, но сигурен растеж. Перспективите ви за напредък може да изглеждат малки и незначителни в началото, но ако сте достатъчно упорити, ще се окажат истински джакпот.

Ако искате да направите промяна на работното си място, през 2018-та ще се чувствате вдъхновени да откриете истинското си призвание, така че работата да не е само набор от задължения. Възможностите в тази посока ще са много.

Взаимоотношенията с вашите колеги или служители, ако сте на ръководна позиция, също ще са по-плавни през следващите месеци. По-лесно ще откривате общото помежду си и ще имате поводи да се смеете заедно.

Сериозните уроци през годината ще са в сферата на финансите, като ще се наложи да се научите как да управлявате парите си сами. Не се доверявайте на ничия помощ отстрани, защото ще останете подведени или излъгани.

Предстоят големи промени по отношение на доходите ви през годината и ще се налага да въвеждате корекции, така че бюджетът ви отново да стане целесъобразен. Възможно е пари, на които сте разчитали до момента, да изчезнат.

Годишният хороскоп за 2018-та за зодия Близнаци

Ако имате някакви дългове, през годината те ще започнат да ви тежат. Поемете цялата отговорност за финансовото си положение и не си търсете спасител, а се организирайте и съставете план, чрез който да излезете от неприятната ситуация. Може да се консултирате, но не търсете човек, който да свърши работата вместо вас.

От втората половина на годината ще се борите със старо чувство за вина или срам, които досега сте държали само за себе си. Възможно е да проявите по-голям интерес към изучаването на метафизични науки астрология и нумерология.

Очаква ви духовно и емоционално пробуждане, което ще ви покаже какво ви прави уникални, така че да не отхвърляте повече сенчестите страни на характера си, с които досега не сте се гордеели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest