Харесай си листа! Виж какво издават те за теб
Pick a Leaf and See What it Reveals About you
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Харесай си листа! Виж какво издават те за теб

Харесай си листа! Виж какво издават те за теб

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k441
1 от 5 Снимки

Листа номер 1


Поздравления! Вие сте уверени, разумни и целенасочени. Вярвате в собствените си способности и знаете как да ги използвате, за да получите това, от което имате нужда. Въпреки всичките си добри качества обаче никога не парадирате с постиженията и не се самоизтъквате, защото сте изключително премерена личност.

Вероятно не си давате сметка, но вие се явявате идол на много от хората от вас, които мечтаят някой ден да бъдат като вас. Продължавайте в същия дух – околните имат нужда от вдъхновението, което вие им давате.
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Природата е най-талантливият творец. Дърветата, цветята и пейзажите, които тя създава, са пъстри, красиви, романтични и неповторими.

Всяко едно от нейните творения е забележително, но все пак всеки от нас си има своите предпочитания и едни растения му харесват, а други – не.

Тези пристрастия издават не само нашия вкус, но и някои неподозирани черти от характера ни. Именно тях цели да разгадае нашият бърз тест с пет вида листа, който ще откриете по-горе в галерията ни.

За да го направите, не се налага да отделяте много време и да отговаряте на десетки въпроси. Достатъчно е да си харесате някое от петте изображение и след това да проверите какво издава то за вашата индивидуалност. Може би някои от вас ще са изненадани от резултатите, които ще получат!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати