sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Мислите, че имате магия? Разберете лесно у дома

Мислите, че имате магия? Разберете лесно у дома

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983525
Магии
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Магиите са нещо, което не само съществува, но и пряко се меси в живота ни. Ако се съмнявате, че ви е направена магия, е добре бързо да разберете дали е така, за да може час по-скоро да се отървете от нея.

За да разберете дали ви е направена магия, не ви е нужна нито врачка, нито гледачка. Има един изпитан начин, чрез който сами можете да направите тест в дома си. Той ще ви покаже дали са ви урочасали или омагьосали.

За теста са ви необходими стъклена чаша, вода и 2 клечки кибрит. Преди да правите каквото и да било, е нужно да се отпуснете. В най-спокойното си състояние си задайте въпроса: Има ли върху мен следи от чуждо енергийно влияние? Напълнете чашата с вода. Запалете клечката и я задръжте в незапалимия край вертикално на 4-5 см от повърхността на водата в средата на чашата. Затворете очи и си задавайте същия въпрос. В този момент клечката да падне във водата.

Когато първата клечка спре да се движи, направете същото и с втора. Без да местите чашата, разгледайте позицията на клечките. Спрямо нея ще прецените дали сте жертва на магия.

Има три основни варианта, в които могат да застанат клечките:

- без да се докосват;

- допрени една до друга;

- пресечени.

Всяка от комбинациите носи специфична информация.

Липса на контакт

Това е най-благоприятният резултат. Това означава, че енергията ви е свободна от външни влияния – т.е. нямате направена магия. Всички грижи и болести в живота ви са чисто физически проявления и няма от какво да се притеснявате.

Докосващи се клечки

Вие сте под влиянието на непрофесионална магия. Това може да е резултат от спречкване на опашката за тока или спор в семейството или с приятелите.

Пресичащи се клечки

Тук вече става въпрос за целенасочено увреждане. Мястото, на което се пресичат клечките, ви показва енергийния център, който е засегнат най-интензивно от атаката на неизвестния противник. За да определите къде са ви ударили, разделете клечката на 6 части и вижте коя от тях докосва краят на другата клечка. Външната енергия е в горната част на клечка. По долната се следи за нивото на пораженията.

Ето какви са възможностите за поражения:

Нещастие

Първо ниво – Искат да ви лишат от желание за живот. Страдат репродуктивните органи и бъбреците.

Второ ниво – Блокира сексуалното желание. Страдат дебелото черво, половите органи, пикочния мехур, кръвоносните съдове на долните крайници.

Трето ниво – Унищожава авторитета. Страдат стомаха, черния дроб, жлъчния мехур, тънките черва, панкреаса.

Четвърто ниво – Блокира сърдечните емоции. Страдат сърцето и сърдечно-съдовата система, наблюдава се спад в имунните реакции.

Пето ниво – Прави ви силно раздразнителни. Страдат белодробната система, бронхите, фаринксът и ларинксът, щитовидната жлеза.

Шесто ниво – Лишава ви от успехи и мотивация. Страдат мозъкът и гръбначният ви мозък, нервната система като цяло, регулаторната функция на хормоналния метаболизъм и обмяната на веществата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest