Откритията, които оспорват теорията на Дарвин
The Discoveries That Challenge Darwin`s Theory
Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Археология»Откритията, които оспорват теорията на Дарвин

Откритията, които оспорват теорията на Дарвин

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983364
1 от 6 Снимки

1. Болтът в Калужка област, Русия


Находка от този тип излезе от дълбините сравнително скоро в Калужка област, Русия. Археолозите попаднали на малък камък с необичайна фирма. След като го почистили, в него открили болт с дължина около 1 сантиметър. Щом е бил в камъка, то значи е попаднал там, когато самото образувание все още е представлявало мека почва. Анализите на палеонтолозите показали, че възрастта на камъка, респективно на металния предмет, е 300-320 милиона години. За изминалото време атомите на желязото имали възможността да навлязат в дълбочина в камъка, а тяхното място било заето от силициевите атоми на камъка. Резултатът – овален железен пашкул, който личи съвсем ясно.

Последвали серия от анализи - палеонтологически, зоологически, физико-технически и авиационно-технологичен. Заключението е категорично - болтът е попаднал в скалата, преди тя да се втвърди. Т.е. - метален болт с резба преди 300 милиона години, време, много преди появата на динозаврите, случайно паднал на дъното на древния океан и после останал плътно във вкаменилата се седиментна скала. За момента никой не може да обясни кой е замърсявал океана с болтове в девонския период на палеозоя.

Археологията е науката на благородниците. В миналото само най-богатите хора са имали свободното време да се ровят в загадките на предшествениците ни. Едни от най-интересните ѝ открития явно оборват теорията на Дарвин.

Колкото повече неща разкриват археолозите, толкова по-големи загадки поставят пред човечеството. Някои от забулените в мистерия открития са толкова сензационни и необясними, че учените просто решават да не ги споделят със света. Направят ли го, те рискуват както името си, така и кариерата си.

Има много необичайни археологически находки, които показват, че на Земята са се сменили редица различни цивилизации. Някои от тях са доказателството, че теорията на Чарлз Дарвин за еволюцията е дълбоко погрешна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати