sanovnik.bg»Статии»Сънища»Безсъние»Водата лекува безсъние

Водата лекува безсъние

Нина НордНина Норд
Джедай
760562
Вода

Обикновената вода е много мощен помощник при безсъние. Тя особено полезна в случаите, когато човек направо изнемогва от умора, а в същото време не може да заспи и да си почине.

Наточете чаша вода от крана и я вземете в дясната си ръка така, че палецът ви да се намира над чашата. Дълбоко поемете въздух и го издишайте.

Когато издишвайте, бързо кажете: Тъмна вечерница, светла зора, не изливайте гнева си върху /казвате името си/, а върху червен огън. Амин.

Постарайте се при думата амин да издишате последния въздух от белите си дробове. Повторете ритуала три пъти. След това изпийте три глътки от тази специална вода, преди да си легнете.

С останалата вода от чашата напръскайте лицето си, шията си, гърдите си и косата си. Не избърсвайте капките вода от тялото си, а направо си лягайте, без да мислите за нищо и сънят ще ви споходи.

Водата ще ви помогне и в случай, че сте се събудили в неприятно настроение след лош сън, който по ваша преценка не би трябвало да предвещава нищо хубаво. За това си има специален метод за неутрализация на лошия сън.

Сипване на Вода

Ще ви трябва отново чаша вода, наточена от крана. В нея хвърлете една щипка готварска сол и кажете: Както тази сол се стопи във водата, така и моят сън ще изчезне, без да навреди на никого.

Водата поема емоциите на човека – както положителните, така и отрицателните. Това е едно от най-силните въздействия върху водата. Любовта повишава енергийната стойност на водата, а агресията рязко я понижава.

Ако към водата се обръщаме с мили думи, като към човек, нейните свойства стават много по-силни и тя зарежда организма ни с мощна енергия. Преди да изпиете чаша вода, мислено или на глас ѝ кажете благодаря, и ще усетите невероятен прилив на енергия.

Ако постоянно се обръщате към водата с мили думи, качеството ѝ значително ще се подобри и тя ще е много по-полезна за вашето тяло. Още китайския философ Лао Дзъ е писал, че водата, макар мека и слаба, няма равни в побеждаването на твърдото и силното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
56
45
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Алкохолик
Алкохолик
04.09.2015 16:09
Само ако се разреди с порядъчно количество уиски, иначе не виждам как ще стане :)
0
0