Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Меркурий е в Рак! Вижте какво ви очаква

Меркурий е в Рак! Вижте какво ви очаква

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k721
Меркурий

От 13 до 29 юни планетата на общуването – Меркурий, ще се движи в зодия Рак, което ще промени начина, по който контактуваме един с друг, и методите, с които търсим нова информация.

Понеже зодия Рак е доста срамежлив знак, докато Меркурий преминава през него, е вероятно да избягваме дискусиите и общуването с нови хора като цяло.

В астрологията най-близката планета до Слънцето се разглежда като символ на комуникациите, търговията, начина на мислене, общуването, информацията и интелекта.

Движейки се в зодия Рак, ще ни направи по-добри слушатели, а говоренето и представянето на нови идеи няма да се изявява толкова силно. Раците са емоционални, нежни и интуитивни същества, заради което думите ни ще са провокирани от чувствата, а не от конкретни факти.

Що се отнася до идеите, понеже Ракът е творчески знак, най-добре е да изрязваме всяко от хрумванията си по художествен начин. Възможно е да преминаваме през различни приливи и отливи, докато завършим проектите си, но ако се ръководим от емоциите – те ще бъдат успешни.

Зодия Рак

Меркурий в Рак съсредоточава вниманието ни върху вътрешния свят – как да удовлетворим нуждите си и къде ще се чувстваме наистина уютно, за да споделяме тревогите си.

Когато планетата на комуникациите е във воден знак, ни прави не особено общителни и ни кара да разкриваме уязвимата си страна само пред най-близките хора.

Ракът е много предпазлив знак, заради което ще подхождаме към новата информация с доза недоверие. Водният знак не обича конфликтите, заради което може и споровете да стихнат.

Мисълта често ще ни води в миналото и ще ни припомня случилото се преди години, като имаме два варианта да се справим със силните емоции – да се самосъжаляваме или да претворим случващото се в изкуство.

В коя сфера трябва да се водите от интуицията и емоциите си при общуване, може да разберете като проверите кой дом в наталната ви карта се управлява от Рак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest