sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зъл демон облада перуанска кукла

Зъл демон облада перуанска кукла

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k420
Зловеща кукла
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Любители на окултни практики от Перу твърдят, че притежават зловеща кукла, обладана от зъл дух. Според тях именно демонът е причина куклата да говори и да мърда главата и ръцете си дори когато батериите ѝ са извадени навън.

Зловещата играчка се намира в град Куско, Югоизточно Перу, където е истинска сензация. След като видеоклип с нея се появи и във виртуалната мрежа, тя стана популярна в цял свят. Именно от записа можем да се уверим в странното поведение на куклата и да заключим, че наистина в нея има нещо доста зловещо.

На пръв поглед светлокосата кукла изглежда като всички останали играчки, с които се забавляват децата. Само след миг обаче тя започва да се върти в различни посоки, да мърда очите си и да произнася различни фрази.

Вероятно такива действия могат да извършват много от съвременните играчки на батерии, но в тази захранващо устройство липсва. Това си проличава и когато едно от момчетата на клипа специално приближава куклата до камерата, за да покаже, че мястото за батерии е напълно празно.

В социалните мрежи зловещият запис вече събра над 23 000 преглеждания само за броени дни. Много от потребителите са на мнение, че куклата в действителност е обладана от зъл демон.

Вуду

Някои от тях дори припомнят, че само преди седмици и друго перуанско семейство съобщи за подобна играчка. Според децата и майката, които живеят с демонична играчка, тя ги тероризира психически и физически.

По-скептичните форумци пък не вярват на нито една от двете истории и смятат, че движенията на куклите са регулирани по някакъв начин от техните притежатели и няма нищо свръхестествено в тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest