Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Извънземните са сред нас?

Извънземните са сред нас?

Извънземните са сред нас?

Лорд Мартин Рийс, астрономът на кралското семейство на Великобритания, смята, че е възможно представителите на извънземни нации да са сред нас, но да не ги забелязваме.

Лорд Рийс е президент на Британско кралско научно дружество. Той допуска възможността пришълците от други светове да са във форми, отвъд човешкото въображение.

"Може да са под носа ни, а ние дори да не подозираме. Проблемът е, че ние търсим нещо, което много прилича на нас, приемайки, че най-малко познанията на извънземните за математиката и технологиите са подобни на нашите. Както шимпанзето не може да разбере квантовата теория, така е възможно да има аспекти от действителността, които са отвъд капацитета на човешкия мозък", заяви Рийс, цитиран от британският вестник "Сън".

Според него шансът за откриване на извънземни форми на живот със съвременните телеспоки, е по-голям от всякога.

Сър Мартин Рийс е професор в Кеймбридж. Работата му е свързана с разбирането на формиране на галактиките, черните дупки, космологията и физиката на високите енергии.

Автор е на над 500 научни труда, както и на много популярни книги за астрономия. През 2005 г. получава доживотно място в Камарата на лордовете на британския парламент като независим депутат и е провъзгласен за барон Рийс от Лудлоу.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Атанас Димитров Димитров
Атанас Димитров Димитров
06.10.2011 14:46
Конспирация Старгейт/Звезден портал/
"След като пих от халюциногенното питие на шаманите, няколко часа след като изпих запарката, аз се намерих в просъница, в един свят, буквално надхвърлящ най-смахнатите ми сънища. Срещнах хора с птичи глави, както и подобни на дракони създания, които ми обясниха че са истинските богове на този свят."
..."хора с птичи глави","истинските богове на този свят"-това изглежда стряскащо потвърждение на реалността на древния египетски пантеон, който включва Тот с глава на Ибис и Хор с глава на сокол, освен множеството богове с животински глави, като Сехмет с глава на лъвица и Анубис с глава на чакал.
...Идеята че могъщи и невероятно напреднали същества ще дойдат да ни измъкнат от ръба на нещастията и да направят света едно по-добро място в бъдеще е разбира се изключително атрактивна.
Към момента това човечество е сътворило пълен хаос и неговата единствена надежда за спасение е да изчаква завръщането на боговете, които ще оправят положението.
...Християнската учение твърди, че всички ние сме родени грешници и живеем единствено по Божията милост.Единствената ни надежда е в блаженството след смъртта.
...Виждам драконоподобни същества с криле, които ми обясняват, че те са "създали живот на планетата, за да се крият в разнообразните му форми"
3
1