sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Егрегорът помага да се изпълнят желанията

Егрегорът помага да се изпълнят желанията

Нина НордНина Норд
Джедай
760565
Егрегорът помага да се изпълнят желанията

Егрегорът е обединение на хората, които заедно образуват някакво общество. Това може да е вашето семейство, вашите близки приятели или ваши колеги, с които сте в добри отношения.

Егрегорът са мислите и силите на всички участници в тази група. Колкото по-сплотена е групата, толкова е по-силен егрегорът. Представете си мислено егрегорът на групата ви като затворен кръг. Например на семейството ви.

Затворете очи и визуализирайте този кръг. Разгледайте го: няма ли дупки, разкъсвания, през които може да изтича енергията на вашия егрегор. Как са наредени участниците в егрегора пред вътрешния ви поглед?

Извън кръга ли стоят или вътре? Има ли някоя фигура, която да е по-едра от останалите? Появява ли се образът на някого, който не е в семейството? Запомнете тези картини, които изплуват в главата ви.

Това са хора, които искат да бъдат във вашия грегор, но дали ще ги приемете, зависи само от вас. Всеки човек, който не е във вашия семеен кръг, а се появява в него пред мисления ви поглед, е разрушител на вашето семейство.

Мислено го изкарайте извън кръга. Разгледайте внимателно вътрешността на кръга. Ако в него видите насекоми, мръсотия, слуз, мислено почистете крга с лъч, който излиза от вашето сърце или от дланта ви.

Помолете Вселената този боклук да излезе от вашия егрегор и да влезе в майката Земя, като се разтопи в ядрото й. След това Земята ще трансформира тези боклуци в полезни за някои същества елементи.

Когато видите, че кръгът е чист, благодарете на Вселената и на Майката Земя за помощта им. След това отворете очи и се върнете в реалността. В семейството ви всичко ще е хармонично благодарение на усилието ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
РА
РА
02.01.2014 21:53
ама нараво невиждани глупости. Кой нормален ги е писал. всеки знае ,че егрегора е вид пазител, който освен енергиен трябва и да се изобрази , за да действа ..
3
0
дн
дн
05.09.2013 19:13
Какви невероятни глупости!
1
0