sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Заснеха призрак, докато се разхожда в градина

Заснеха призрак, докато се разхожда в градина

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k460
Заснеха призрак, докато се разхожда в градина
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Призрачен силует беше запечатан на камера за видеонаблюдение в САЩ. Кадрите са от частен имот, намиращ се в отдалечен и пуст район на щата Вирджиния. Те са направени още през 2016 година, но и до днес собствениците на владението не могат да разгадаят какво е било заснетото създанието.

Снимката с предполагаемия дух е публикувана в мрежата Reddit, а потребителят, който я е споделил, информира, че фотографията датира от миналото лято. Въпреки че изображението е с изключително ниско качество, на него може да се види ясно бял силует, напомнящ голо човешко тяло.

По това време обаче в имота е нямало хора, а най-близкото населено място се намира на 45 минути с кола, което прави присъствието на непознат човек в чуждата собственост почти невъзможно. Ето защо собствениците на имота предполагат, че в градината им се е разходил призрак.

Снимката на видението предизвика противоположни коментари сред потребителите на сайта. Някои допуснаха, че може в имота все пак да се е промъкнал неканен гост, който е дошъл да поплува на спокойствие в басейна.

Именно и по тази причина е без дрехи. Защо обаче останалите камери в градината не са заснели натрапника, така и не става ясно. Самоличността на тайнствената особа също продължава да е загадка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest