sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Урочасването се лекува с вода

Урочасването се лекува с вода

Нина НордНина Норд
Джедай
760562
Урочасването се лекува с вода
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Ако се чувствате отпаднали, възможно е някой да ви е урочасал. На практика урочасването е негативна психическа енергия, породена от злоба, омраза и раздразнение.

Тя пробива аурата на човек и носи отрицателно програмирана енергия. Обикновено урочасването е напълно спонтанна реакция, понякога независеща от хората, които просто имат лоши очи.

Симптомите на урочасване лесно се разпознават. Това са обща отпадналост на тялото, бързо изморяване, разваляне на настроението без никакви причини, главоболие, което не се влияе от лекарства, раздразнение, температура при липса на настинка.

Други симптоми са постоянната сънливост, тоталната апатия и равнодушното отношение към живота и всичко, което се случва, както и основният симптом – хроническото съсипване на всяка започната работа.

В подобна ситуация водата е безценен помощник в борбата срещу урочасването. Методите за лечение датират от стотици, а някои и от хиляди години. Налейте в буркан течаща вода, най-добре от крана.

Урочасване

Хвърлете във водата щипка сол и като запалвате една след друга три кибритени клечки, казвайте всеки път: „В името на Отца, и Сина и Светия Дух. Амин! ” Изгорялата част от клечките хвърлете във водата.

Наведете се над водата и дванадесет пъти повторете следните думи: „В името на Отца, и Сина, и Светия Дух, Амин! Запази, Господи и защити, скрий раб божий /рабиня божия/ - името на човека – от черно, от жълто, от кафяво, от сиво, от бяло, от мъжко, от моминско, от детско око, от мисли, от разговори, от зли хора. Не говоря аз, говори Пресвета Богородица с устните си, със светия си дух”.

Три пъти напръскайте с тази вода себе си или човека, който е пострадал от урочасването, а също така и дрехите му, както и леглото му. При пръскането произнасяйте „В името на Отца, и Сина, и Светия дух. Амин! ”

Няколко пъти дневно болният трябва да се мие с тази вода, без да се изтрива, и да пие от нея. След един ден урочасването ще отмине.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
537
419
324
28
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
Вал
Вал
04.03.2016 23:32
Калина,Калина ,ще ни вземат кирилицата ,като пишеш с тези маймунки!
10
4
Веселина Иванова
Веселина Иванова
20.12.2015 01:00
Мога да споделя реална случка. Пътуване с нощния влак Кърджали-Русе(2000г). Връщаме се с група ученици от лагер-школа в Родопите, с тях е и ръководителката им , която през цялото време ми се радваше... Те слизат на Стара Загора,аз продължавам към Русе да се запиша първа година студентка в Русенския. Само 10 мин след слизането на придружаващата ме група започна да ми се вие свят, гадене( с краен резултат)и ставаше все по-зле...Сутринта от гара Иваново се качват възрастни хора, запътили се към пазара в Русе. Забелязали пребледнялото ми лице,едната баба започна да ми дърпа пръстите, другата нещо баеше и с пръст направи кръстче на челото,трета три пъти ми ми очите с вода, която поливаше върху дръжката на купето и ми дадоха ментов бонбон. Който иска да вярва-само пресякох сградата на ЖП гарата в Русе-нямаше и помен от целия този нощен кошмар. Бях им безкрайно благодарна, макар да беше малко вероятно да ги срещна някога отново...
41
5
ггхгх
ггхгх
05.12.2015 23:37
направих го днес цял ден ми беше адската отпадналост и сънливост и в момента в който го направих и ми мина :) най-важното е да вярваш в госод и той веднага ти помага :)
46
9
Нео
Нео
28.08.2015 11:13
В един влак пътували свещеник и красива млада дама.Отчето си четяло библията, а младата дама някакво розово романче.По едно време девойката и омръзнало да чете, оставила книгата и погледнало към попа.
- Хм аз не вярвам в такива неща - казала тя като посочила библията.
Отчето я погледнало и казал:
- Извинете уважаема госпожице вие чела ли сте библията ?
- Не разбира се - отговорила тя.
- Тогава - казала отчето - другия път кажете че сте невежа, а не че не вярвате в такива неща - и продължил да си чете библията.
Това го пиша за тези които спорят дали има или няма такива неща :)
54
5
47889
47889
17.06.2015 18:57
Мхм, премахва се с вода, около 2-3 литра на ден в рамките на 20 години и може да ти дойде акъла в главата, че уроки няма.
12
42
kalina
kalina
15.03.2015 21:44
baq leq kyr6ym byrgas 0892302401
3
18
морген
морген
06.11.2014 00:06
Не се издухвайте-стегнете се.
4
7
Д.Ф.
Д.Ф.
08.10.2013 22:18
Няма смисъл от спорове. На който не му се е случвало няма как да повярва. Пък и вярата не задължава никой. Всеки сам за себе си решава и избира в какво да вярва. Аз лично съм пил по три вида хапчета (и то доста силни) без ефект докато за няколко секунди след тъй нареченото "баене" сякаш никога не ме е боляла глава. Единствено не зная дали действа ако се направи от мъж, защото думите на "баенето" се предават от жена на жена. А относно вярата, тя е усещане, тя не се доказва.
86
4
фара
фара
04.08.2014 03:24
Думите не се предават,те се крадат.Само жени баят.Но в статията грешат.Урочасва се и когато някой се радва на нещо.Защо се казва много си хубав пу да не ти е уруки
65
9