sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Котки-мутанти панират Англия

Котки-мутанти панират Англия

Котки-мутанти панират Англия
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Котки с внушително големи размери кръстосват Великобритания и сигналите за това зачестяват все повече.

Случаите с котки-мутанти са обединили поданиците на Кралица Елизабет, че те са посетители от Космоса и дори вече са създали дружество "Големите котки, пришълци на Великобритания".

Един от членовете му, Боб Уолш, разказва пред вестник "Сън" някои от случаите.

Котки-мутанти панират Англия

В околностите на Уилфийлд баща и синът му разхождали кучето си привечер. В полезрението на фенерчето им попаднали две осветени очи. Двамата помислили, че са на куче. Но когато доближили, на три метра пред тях стояла огромна котка, която нервно движела опашката си. Дължината й била повече от метър и приличала на пума.

Джени Уорингтън е от Мойра и е снимала отпечатъци от лапа. Дължината на ноктите надхвърля 5 сантиметра. Джени твърди, че в района, в който е намерила отпечатъците, е видяла голямо същество, също приличащо на пантера.

Друг мъж от Западен Фейв разказва, че по време на разходка видял котка с големината на доберман или ротвайлер, която пиела от локва вода.

Котките в лондонското предградие Сейдънхъм пък от известно време са погубвани от някакво огромно животно. Военният Тони Хелдър твърди, че в двора на градината си с мъка успял да спаси домашната си любимка от лапите на черен звяр с дължина 1.5 метра.

За него свидетелстват и други хора в предградието, които вече са го кръстили Сейдънхъмската пантера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
деница
деница
11.12.2014 11:27
явно от някъде някой е изпуснал пантера
0
0
хрис
хрис
07.04.2013 19:27
то в Англия много неща са мутирали, като почнем от плъховете и стигнем до хората. Едно нормално нещо няма. Храната е генномодофицирана, олиото месото е пълно с хормони. Тук има плъхове по-големи от котка.
1
0
Сейдънхъмската пантера-страхотно
Сейдънхъмската пантера-страхотно
13.10.2011 13:12
Искам я в къщи, имам добри условия за отглеждане и изхранване, разполагам с тъща, жена и две деца, много приличащи на майка си и баба си.
3
1