sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата със замък

Тълкуване на сънищата със замък

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k391
Замък

Замъкът е сред честите символи, срещащи се в сънищата както на възрастни, така и на деца. Появата му в съзнанието ни никога не бива да се тълкува само по един начин, тъй като той може да е елемент с наистина много значения.

Така например в детските сънища замъците са свързани с принцеси, дракони, съкровища, герои. По тази причина, когато сънуващият е малчуган, замъкът се свързва с копнежа по достигане на трудни цели.

Когато пък тази величествена постройка се появи в съзнанието на възрастен човек, това показва, че той все още мечтае за по-добър живот и вероятно има много свои неудовлетворени желания. Не е изключено също така да се разкайва, че не е предприел определени действия в миналото си и сега е изпуснал ценен шанс.

Ако сънуващият види как е тръгнал към най-високата част на замъка, вероятно той е в търсене на самия себе си. От това, което ще му се случи по време на изкачването, ще стане ясно дали лесно ще стигне до целта си, или ще му е трудно.

Замъкът в съня ни също така може да се свърже и с нашето духовно израстване, тъй като се счита, че по принцип тези сгради са носители на някакво тайнство и силна енергия. Възможно е появата му в съня ви да значи, че скоро ще се сдобиете с духовна сила, решителност и борбеност.

Видиш ли замък насън, очакват те непременно щастливи дни. Колкото по-хубав е той, толкова по-голямо ще е щастието ти, смятат още някои народни специалисти по сънотълкуване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest