Трите най-мързеливи зодии в хороскопа
The 3 Laziest Zodiac Signs
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Трите най-мързеливи зодии в хороскопа

Трите най-мързеливи зодии в хороскопа

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k966
Мързел

Три зодии според астрологията са истински царе на мързела и трябва да сте истински майстор, за да събудите желанието им за действие. Тези зодиакални знаци обичат почивката и лентяйството повече от всички други.

Риби

Зодия Риби

Най-мързеливата зодия в хороскопа са Рибите, които, въпреки че често имат добри идеи, им липсва достатъчно стимул и активност, за да реализират замисленото. Зодия Риби предпочита да насочва околните със съвети и изразходват енергията си в разговори, без да се изявяват чрез действия.

От представител на тази зодия не може да очаквате инициативност. Каквато и възможност да стои пред тях, те винаги ще предпочитат да се излежат на спокойно и тихо място, вместо да рискуват и да грабнат шанса.

Везни

Зодия Везни

Везните не са по-малко мързеливи от Рибите, но при представителите на въздушната зодия това се дължи на липсата на воля, с която да променят съдбата си към по-добро.

На тях им липсва желание да преодоляват трудностите и да търсят промени, като дълго могат да се въртят в кръг заради тези свои недостатъци. За Везните е много по-естествено да мързелуват и да се наслаждават на красотата около себе си.

Рак

Зодия Рак

Макар че Раците са отговорни хора, които ще дадат най-доброто от себе си в поетите ангажименти, те са и също много мързеливи, когато става въпрос за физическа дейност.

Представителите на тази зодия веднага ще ви съчувстват и ще ви разберат, но природата ги е лишила от инициативност, с която да ви помогнат на практика. Раците обичат семейната и уютна обстановка повече от всички други и могат с часове да ѝ се наслаждават.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
05.08.2019 22:19
Пълни глупости
2
1
Анонимен
Анонимен
05.03.2018 18:22
Tozi koitto e pisal za zodiq Rak e nai-marzeliv
10
4
Анонимен
Анонимен
05.03.2018 14:11
Рака е работлив пишете глупости!!!
10
5
Аспарух
Аспарух
01.09.2016 00:41
Аз съм рак и си скъсвам з*****а от учене и бачкане и то от най ранна възраст.Такаче тук сте се изложили здраво.
35
6