Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вампири»Британски вампир се оплака, че го тормозят

Британски вампир се оплака, че го тормозят

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k247
Британски вампир се оплака, че го тормозят
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Млад британец, изживяващ се като вампир, се оплака от отношението на останалите хора към него. 25-годишният мъж се жалва, че околните не гледат положително на неговата необикновена персона и редовно го подлагат на подигравки и унижения, съобщават британски медии.

Въпросният господин, познат с псевдонима Влад Цепеш, разказва, че се увлича по готическите истории и легендите за вампири от малък. Ето защо преди тринадесет години той започва да живее като същински вампир.

Освен че се облича от главата до петите в черни дрехи, мъжът носи зловещи аксесоари и си слага черен молив под очите. Той също така пие свинска и кравешка кръв и се гордее с това.

Забележете обаче, че странностите на младия принц на мрака съвсем не свършват с това. За разлика от своите връстници, които биха дали всичко, за да спят в удобно и меко легло, Влад предпочита всеки ден да си ляга в ковчег, изработен специално като негова спалня.

Въпреки ексцентричната си натура обаче той все пак има свои фенове, с които всяка вечер пийва в местния пъб. Освен тях обаче около него се навъртат и много негови яростни врагове, които го тормозят заради външния му вид.

Това кара младия Влад Цепеш да се чувства унизен и изплашен. Британецът не изключва възможността да стане жертва на насилие, както се случва много пъти с хората, които се обличат различно имат по-нестандартни увлечения.

Изживявам се като вампир, но искам хората да се отнасят с мен като с нормален човек, обяснява Влад, който за разлика вампирите в книгите няма проблем да се разхожда по светло и не се страхува от чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest