Коя е най-смелата от всички зодии?
Which is the Bravest Zodiac Sign of All?
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Коя е най-смелата от всички зодии?

Коя е най-смелата от всички зодии?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k396
Зодии
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Ако ви е омръзнало да общувате със слабохарактерни и боязливи хора, значи е време да поканите в обкръжението представител на зодия Овен, съветват астролози.

Според специалистите по изготвяне на хороскопи родените под този зодиакален знак се отличават с искреност, амбициозност, схватливост и самоувереност. Но безспорно най-изявеното им качество е именно смелостта.

Точно Овните лесно могат да бъдат определени като единствената зодия, която сякаш не знае що е страх. Родените в периода 21-ви март и 20-ти април притежават изключително твърд характер, благодарение на който могат да постигнат целите си. Не си мислете обаче, че на Овните им е много лесно да получат това, което искат.

На тях много често им се налага да се борят със зъби и нокти и да дават максималното от себе си. За щастие, препятствията не ги плашат, а сякаш ги амбицират още повече и те все пак успяват да си извоюват успех.

Овните винаги мислят за бъдещето и вървят към него сякаш право напред с рогата си. Много често те получават желаната работа и партньор, защото са напълно наясно какво искат от живота и как да го постигнат.

Те нямат проблем с това да излязат извън зоната си на комфорт и след такива моменти обикновено се чувстват още по-могъщи и безстрашни. За тях мнението на околните не е толкова важно и когато то не съвпада с тяхното, рядко го вземат присърце.

Зодия Овен

Овните трудно се впечатляват от представителите на противоположния пол, но когато веднъж се влюбят, са готови на всичко, за да са с обекта на своите чувства. Те са готови да минат дори през огъня, за да бъдат с него.

Хората от тази зодия са предани на своите приятели и биха направили и немислимото за тях. Ето защо всеки би искал да има до себе си приятел Овен. Със сигурност обаче никой не би желал да има враг, роден под този зодиакален знак. Овените могат да са много силни противници и влизането в конфронтация по никакъв начин не ги плаши.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
04.04.2019 00:19
Скорпиона си мисли ,че е смел. ;)
0
0
maria_kiril
maria_kiril
16.03.2017 21:06
Това изобщо не е вярно..Овена не е смел много му знае устата ама е страхлив познавам 4 овни един дол дренки са. Скорпиона е една от най-смилите.. за другите не мога да кажа иначе съм зодия риби. :)
4
10
Анонимен
Анонимен
24.04.2018 00:17
абсолютно си права за скорпиона :P
1
1