Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Призраци се появиха в малайзийско училище

Призраци се появиха в малайзийско училище

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k249
Призраци се появиха в малайзийско училище

Духовете са мистериозни създания, които най-често се появяват в изоставени сгради, когато навън падне мрак. Поредната случка с призрак обаче показа, че тези блуждаещи души могат да бъдат видени дори на оживени места по всяко време на деня.

Свръхестествени създания бяха забелязани наскоро на територията на малайзийско училище. Тяхното присъствие дотолкова притеснило учениците и училищния персонал, че се стигнало дори до временно затваряне на учебното заведение, предават световни медии.

Целият ужас на децата и учителите от училището в град Кота Бару, щата Келантан започнал преди около седмица, когато обичайният учебен процес бил прекъснат от зловещи явления. Феномените в сградата толкова зачестили, че преподаватели и техните възпитаници се оплакали официално от присъствието на призраци.

Те разказали за черен силует, който бродел из коридорите на училището. Преподавателка пък обяснила, че е усетила необяснимо тежко присъствие върху себе си. Друга нейна колежка пък разказала, че сякаш някакво създание се опитва да обсеби тялото ѝ. Ученик е споделил, че усеща странно изтръпване.

След подадените сигнали учебното заведение временно преустановило дейността си, а ръководителите му се свързали със специалисти по ислямски традиции, изследователи и екзорсисти с надеждата да се освободят най-после от зловещото присъствие.

Експертите по свръхестествени създания направили всичко възможно, за да разрешат проблема и скоро след това ситуацията с училището се подобрила. Сградата отново била отворена за посещение и учебният процес бил възстановен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest