Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Восък и мляко предсказват бъдещето

Восък и мляко предсказват бъдещето

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Восък и мляко предсказват бъдещето
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Още от древността хората се стремят да разгадаят бъдещето си. Времето, което е най-подходящо за разкриване на тайни от бъдещето, е началото на пролетта, твърдят спецове по окултни науки.

Древните славяни предсказвали, какво ни очаква с различни гадания. Всяка дама, която е любопитна какво ѝ предстои в живота, може у дома да пробва няколко начина за предсказване на съдбата си.

Гадаене с конец

Първото гадаене може да направите заедно с приятелките си.

Едно от най-популярните е гадаенето с конец. Вземете конци с еднаква дължина и ги запалете едновременно. Тази, чийто конец изгори първи, ще се омъжи най-скоро.

Но ако на някоя кончето не изгори докрай, а пламъкът изгасне по средата, тя ще си остане стара мома.

Гадаене с дафинови листа

Интересно е и гадаенето с дафинови листа. Вземете три дафинови листа и на всеки от тях напишете имената на вашите ухажори.

След това произнесете следното заклинание: От понеделник до вторник в съня ми ще се яви лицето на този, който е истинската ми любов.

Преди да си легнете, сложете дафиновите листенца под възглавницата и вечерта ще сънувате бъдещия си любим.

Гадаене с мляко и восък

Гадаене с мляко и восък разкрива тайните на бъдещето ви. За целта разтопете малко восък, а в чинийка налейте мляко. Оставете чинийката до прозореца и излейте восъка.

Ако фигурата, която се получи, прилича на кръст - означава болест и смърт. Ако прилича на цвете, означава любов или скорошна сватба. Фигурка на звяр или животно предсказва, че имате скрит враг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
515
416
312
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
plamena
plamena
15.03.2015 00:29
otnovo shte moga li skoro da rabotya sled operaciyata
3
0
Яний
Яний
27.02.2014 01:28
здравеите аз се казжам Яний Нейков Митев роден съм на 25 юли 1993 искам да разбера дали ще проварви в живота дали ще си намеря работа дали ще си оправя живота дали ще имам проблеми дали ще се разбирам с близките си роднини
дали някой ми пре4и в живота
Благодаря ви за оделеното време
С уважение:Яний Нейков Митев
10
1
miglena
miglena
05.10.2013 03:27
здравеи аз се казвам миглена руменова стоименова родена сам на 6 април 1995 искам да разбера дали ще ми прости на име росица илиева маврова тя е родена 1968 на 20 март искам да разбера дали ме обича да ли ще ми прости и куга защото тя е замене много скапа тя ми беше като маика искрено имного слно се надявам дами прости а това незнам дали ще стане защото аз га нараних много но сайелавам но тя сега неще и да ме пгледне а преди месец бяхме не разде ли ми много сам обаркана ии ще се надявам до последно :) благодаря ти за оделеното време :)
0
0
юлия
юлия
21.06.2013 09:37
трябва да знаеш какво всъщност искаш?така ще разбереш по-добре себе си ...това се получава тогава и само тогава,когато си искрен с другите...и осъзнаваш всичко което се случва с теб и защо?
1
0