sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Спокойна ли е котката – животът ви процъфтява

Спокойна ли е котката – животът ви процъфтява

Спокойна ли е котката – животът ви процъфтява
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Още от древността на котките се приписват мистични сили. Нали сте чували как мъркащите писани били горени на кладите барабар с вещиците, тъй като били смятани за техни верни слуги.

Може би заради славата, която им се е носела в онези времена и преминала в легендите през годините, котките са недолюбвани от много хора и до днес.

От друга страна обаче котките живеят близо до човека заедно с кучето от незапомнени времена. Ролято на кучето е ясна – да пази дома от лошите хора или пък да ловува със стопанина си. Докато домашната роля на котката е доста по-различна – по-мистична и сякаш от друго енергийно ниво.

Котките притежават способността да навлизат в биополетата около себе си и да ги коригират, в повечето случаи в положителна посока. Смята се, че чрез енергията си котката може да "допингира" другото биополе или да го възстанови напълно, ако то е на ръба.

Как котката помага на стопанина си? Когато нещо с нас не е наред, около нас се явява деформирана енергийна аура. Тя веднага бива забелязана от котката.

Постарайте се да си направите експеримент. Когато всичко в живота ви е наред, здрави сте, щастливи сте, нямате проблеми, влюбени сте, тогава котката е спокойна, спи спокойно, храни се редовно, грижи се старателно за хигиената си... Ако обаче има нещо необичайно в поведението на домашната любимка – моментално си обърнете внимание! Това означава, че с вас нещо не е наред.

Котките не понасят семейните скандали. Поставете си за цел и ще забележите, че е така. Освен това винаги взимат страната на несправедливо обвинената страна. И ако с половинката си след скандала се обвинявате вътрешно като причинител на дрязгата, по-добре питайте котката кой е виновен? Тя винаги заема страната на несправедливо обвинената страна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
53
45
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Кольо
Кольо
22.11.2013 20:53
Спокоен ли е животът, котенцето процъфтява!
2
0
мими
мими
06.11.2013 01:17
еха,моята котка ми е като сянка...кой е винаги прав-да питаме котката... :)
2
0